A Fidesz tisztában van azzal, hogy komoly demográfiai problémákkal küzd Magyarország, ugyanakkor figyelmezteti a szocialista politikusokat, hogy nem a pártoknak szülnek a nők - közölte a kormánypárt szerdán az MSZP közleményére reagálva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
Akkor most mi lesz avval a számtalan ajtódísszel??
verőce21
@Sííva: Minden megállapításoddal egyetértek! Most az "új demagógia" szerint viszont úgy tűnik a nyugdíjalapok részére kellene szülni.
TASzSz
NEM IS A NŐK SZÜLNEK! A CIGÁNYOK, DE NAGYON!
verőce21
@TASzSz: De még mennyire nagyon! Szabályszerű cig@nytenyésztés folyik az országban. Az alsótagozatos iskolákban az ingyen tankönyvek-írószerek mellé ingyen tízórait-ebédet kapnak. Mi ez ha nem szabályszerű tenyésztés? Nézz szét egy szülészeten, majdnem minden második szülő nő cigány. Közel akkora a szaporulatuk, mint a kilenctized magyarságé(bocsánat többségé, esetleg parasztoké).
Sííva
@verőce21: Ezt felelősségteljesebben kellett volna átgondolni akkor, hogy mit szabadítanak az országra! Sajnos a nagyhangú, majd mi megmutatjuk bandát kellett volna alaposan elverni, hogy vagy négy évig a seggére sem tudjon ülni! Tönkretették az ország működését! Kitenyésztették a here cigányokat (Tisztelet a kevés kivételnek!) és mostmár nem tudják megfékezni! Könnyű lenne pedig! Pénzért mindenre képesek!
Don Quijote
Persze hogy nem a pártoknak szülnek a nők, de miattatok nem szülnek, akik bérből és fizetésből élnek........................................balfasz politikusok!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.