Péntek óta lehet élni az állam adóssegítő programjával, az árfolyamrögzítéssel, ám az első nap csak mérsékelt volt a bankoknál az érdeklődés. A piacvezető OTP kérdésünkre arról tájékoztatott, hogy az első nap az érdeklődők száma mindössze néhány tucattal nőtt az eddigiekhez képest. Tekintve, hogy több tízezer devizahiteles tartozik a banknak, ez nem jelent rohamot az adósok részéről. Hasonló a helyzet a többi pénzintézetnél is: a K&H Banknál fiókonként 4-6 adós érdeklődött a részletekről, a CIB tájékoztatása szerint pedig pénteken összesen 140 ügyfelük tájékozódott az árfolyamrögzítés lehetőségeiről, kétharmaduk a vidéki fiókokban, és mindössze két igénylést regisztráltak.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tüncyke3
@papahungary!Szánalmasan primitív vagy!!!

Rézangyal
Az uzsora kamatra való kölcsönzés büntetendő!!!!

Ja, Magyarországon vagyok? Akkor vissza az egész! Itt mindent lehet! Büntetlenül kifosztani a legkisebb pénzűeket! Kiveszem a kezem a bilikéből! :(((
kiscserkész
Valahogy nem vagyok meglepődve. Van itt köztünk aki választások előtt habzószájjal kampányolt a Fidesz mellett, míg mostanában nagyon csendbe vannak, el is tűntek, vagy más néven visszajöttek és játsszák a mártírt. Én ettől szebb jövőt akartam, de a többség büszke volt közvetlen választások után hogy megcsinálták. Hát...akkor sok sikert kívánok a fülkeforradalmukhoz, meg mondta vitya...igen szezon végére elkel minden telefonfülke. Forradalmárok ott fognak lakni. Míg a helytartóság és Tel-Aviv i barátaik az ő elorozott házaikban élik nyugodt napjaikat.
senkifia
@benhur: Meg vannak itt egyesek akik a zsidó és cigány gyűlöletüket egy zsidó nemzetmentő nevével próbálják elfedni!!! És vajon Te milyen szebb jövőt adtál volna,öcsém?
Kakastollas teljhatalmú csendőröket, nemzetieskedő mélymagyar hivatalnokokat?
Lehet poénkodni a "fülkeforradalommal", de a rinyáláson kívül még sem kiutat sem reális programot nem tudott felmutatni egyetlen párt sem....
Vagyunk itt jó páran akik egyetértünk a FIDESZ jó néhány intézkedésével, de attól még nem estünk hasra. De hogy te (ti) önkritika nélkül mindent elutasítotok és minden mindegy alapon bárkit gyaláztok aki nem hajlandó veletek együtt károgni, minősíti mint a politikai és erkölcsi értékrendeteket!
Dr. Akula
@senkifia: Sorold fel légyszi azt a "jónéhány" intézkedést, amivel egyetértetek itt max ketten. Ami az átlagemberek megélhetését, biztonságát, hosszútávú, de legalábbis belátható időn belüli, emberséges megélhetését biztosítja, segíti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.