Közel hétszázmillió forintot költ a főváros kerékpárutak építésére. A fejlesztések európai uniós támogatással valósulnak meg, a kerékpárutak mellett kerékpártárolókat is építenek. A kivitelezők a tervek szerint októberben vagy novemberben minden helyszínen végeznek a munkával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@gabrella: de, kellene rendszám!! Ugyanis sok kárt okoznak az autókban, beazonosíthatatlanul!
Atha
@brumi58: Soha senki autójában nem tettem kárt és balesetveszélyes helyzetet sem okoztam!
Felelősséggel tekerek, mint ahogy vezetek is.
Miért kell mindenért általánosítani?
Dr. Akula
@Atha: nem , nem vonatkozik minden bringásra. De 2-3-nak megmentettem az életét, holott "nem kellett volna". Tudod mi volt a köszönet????? Csak a választ írom le: a te anyád!
Atha
@brumi58: Minden állj!

Azt senki sem mondta hogy mikor Pesten a belvárosban közlekedek, előttem a kormánygyerekülésen a kisebbik lányom, hátam mögött a nagy gyermekülésben a nagyobbik, elöl a kosárban a kiskutya és úgy megy el mellettem a hülyegyerek biciklisfutár a bicikliúton hogy mindhármunkat felöklel akkor nem mondom el miket szoktam ordítozni!

Szegény gyerekeim! :-) Mindig megijednek.

Még egyik sem mert megállni, de talán jobb is ez mindkettőnknek!
Már Márianosztráról írogatnék mert biztosan elharapnám az ütőerét ha kárt tesz a kicsikben!

Az hogy a biciklisek között vannak akasztófáravalók attól még a bringa zseniális közlekedési eszköz! Ez tény! Bárhová gyorsabban elérek vele dugóban mint autóval.
Figyelni kell egymásra és akkor nincs baj.
lópicigáspár
Az édesanyámat egy jó éve gázolta el a kerékpárúton egy másik kerékpáros (hátsó gyerekülésben gyerekkel). Mindössze annyi bűne volt, hogy megállt a stop táblánál. Az isten barma meg belepancsolt hátulról. Szilánkos csuklótörés több zúzódással. 70 fölött nem kell ecsetelnem, hogy mik lettek a következmények- még ma sem tökéletes, pedig kétszer műtötték. Az egészben az volt a pofátlanság, hogy a gázolónak állt följebb, kutya baja nem lett, se neki sem az utasának és hab a tortán, hogy az arra járók mind neki segítettek, mert ugye ott a gyerek, anyám meg le se volt sz@rva a töréseivel, zúzódásaival. Egy hét múlva merte nekem elmondani telefonon, hogy járt -na akkor meg tőlem kapott, hogy nem szólt azonnal és nem hívott rendőrt.
Csizmás Kond
Ki hogy vezet autóval, ugyanúgy hajt két-keréken is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.