Estefelé metróval utaztam haza, de mert sokat kellett várni, leültem a peronon a padra és olvastam. Amikor befutott a szerelvény, a mellettem eddig csendben ülő középkorú pasi feltápászkodás közben felém fordult és a képembe vágta: büdös komcsi!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Kicsit önellentmondásba keveredik a posztoló. Egyik mondatban elutasítja az indulatokat, az ellenségkeresést, következőben meg orwell viktort, meg felcsúti zsebdiktátort emleget. Külön-külön még oké lenne, de így együtt kicsit fura. Persze ha iróniának szánta a végét, akkor jó. De ha nem, akkor nem igazán passzol a fentebbi mondanivalójához.
Csizmás Kond
@csikknorisz: ...mert csak így tud hitelt adni, hogy miért is olvasott azt amit.
marlin
Mindenhol felbukkannak a pártidióták!!
másvirág
.Nincs "ok" okozat nélkűl ! Én a vasútállomáson olvastam a "Metró" újságot mikor egy nálam idösebb férfi rámförmedt: maga ilyen "szeny lapot" olvas ? (Talán zsidesz ?)
Csizmás Kond
Nem kell messze menni idiótákért, itt is lépten-nyomon bele kötnek az emberbe.
silber13
Azok, akik olvasni alig tudnak, beszédre, érvelésre képtelenek, na, azoknak pillanatok alatt elfogy minden érvük, és akkor átkapcsolnak a gyűlölködő hullámhosszra. És akkor jön - érvek híján - a mocskolódás. a zsidózás, cigányozás, komcsizás, stb! Mert NEM TUDNAK MÁST! Mert hát egyszerűen bunkók, műveletlenek, beszélni vitázni nem tudnak, marad a mocskolódás: Ez van!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.