Egy hétig aszalódhat a Tesco udvarán a dinnye, mielőtt „friss áruként” a polcra kerül – állítja egy neve elhallgatását kérő volt alkalmazott. Nem igaz – állítja a Tesco. Nem működik az áruk nyomon követésére szolgáló HACCP rendszer a Tesco áruházakban, ahol gyakran a vevők előtt alázzák meg az alkalmazottakat – állította lapunknak a Tesco friss áru osztályának korábbi dolgozója.

Forrás: mindennapi.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Talán ha senki nem reagálna a "Boyka féle takmányokra" nem írogatna ide többé!Más néven már volt hasonló "teremtménye"!. Miért is nincsenek t ö r ö l v e .
Feraj49
@zsidongó: Az osztrák Tesco-ban nem nagyon találsz ilyen gagyi árukat mint Mo.-on,ott ugyanis nem engedik meg nekik.Szinte mindig friss áruk vannak.Az eladók nem csak árufeltöltők,hanem valódi eladók is,és rendkívül segítőkészek.Tisztában vannak azzal,hogy a vásárló ha nem tér be hozzájuk,nincs béremelés,de bér sem.
Bástya Elvtárs
@luigilongo60: Kik azok a "kereskedők többsége" ?!
libero
Ki mond? Mit?
Egy V O L T alkalmazott, AKÁRMIT...

Szerintem úgy lenne korrekt, hogy névvel, címmel tenne be/vagy feljelentést. A TESCO s e m szent, de annonym módon furkálni erkölcstelen dolog.

Netán még az is kiderülhet, hogy a volt alkalmazott lopott, alkoholista volt, a munka büdös volt számára, azért tették lapátra!
Dr.luigilongo60
@Bástya Elvtárs: Tudnám ajánlani a logikai kislexikont de csak Neked!
pumukli
@rokker33: nem kell védeni őket mert csak azok érvényesülnek akik nyalókák mig le nem buknak (Váci uti )3 szor volt főpénztárban vissza élés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.