Kocsis Máté betiltotta a dohányzást a VIII. kerületben egyes parkokban, tereken és az azokat övező járdákon. Jövő év január elsejétől 50 ezer forintos bírsággal is sújthatják a szabálysértő dohányosokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
@nyanya001: Azok nagyon fontosak a társadalom egyes tagjainak. Én nem dohányzom, de megáll az eszem... egyszercsak majd otthon se lehet cigizni
Dr. Akula
@kkalman: érdekes módon a kutya húgy, meg a kutyaszar hegyek nem zavarja az elvtársat. Fura egy jószág ez.
aszta
Mai napra kicsit sok a hülye,remélem csak az időjárás változástól kergültek meg.Holnapra vonja vissza és köpje már szemen saját magát hogy mekkora barom volt.
marlin2
@luigilongo60: Sajnos nem vicc!!
Ezt a Kocsist vagy mit, valakik megválasztották polgármesternek!! Tekintettel arra, hogy "választott különleges jogállású köztisztviselő" tisztségéből adódóan "mindent megtehet, amit magasabb rendű jogszabály nem tilt"!! Ha bíróság jogerősen el nem ítéli vagy le nem mond, csak "politikai felelőssége" van!!(Értsd: akinek nem tetszik, legközelebb nem szavaz rá, de addig ő a király!!
marlin2
@dragonita: Ez (is) része a Fidesz-Kdnp megfélemlítési taktikájának!!
Tudod, "nemcsak a puskacsőben, nemcsak a börtönökben,"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.