"Gyöngyöspatán a helyzet tarthatatlan (...) a cinizmus, az önkény ünnepli magát" - írta néhány napja az ottani közmunkaprogramról Csillag Ádám dokumentumfilm-rendező. Állításait megerősítette a helyi cigány önkormányzat vezetője is, míg a jobbikos polgármester szerint jól halad a közmunka.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@benhur: Munkáért kiáltottak, ha munkát kapnak kevés a pénz, ha kapnak pénzt, házat akarnak, ha kapnak házat, kocsit akarnak, ha kapnak kocsit, helikoptert akarnak..........és igy tovább, ezek olyan mint a rossz feleség semmi sem elég neki!:-))
Kutyafüle
@palika: Hmm!! Hogyan "javítanád" meg a rossz feleséget?
palika
@Kutyafüle: Mint mindent, először leülni és értelmesen átbeszélni, a véleményeket meghallgatni felhívni egymás figyelmét a rossz szokásainkra, majd megígérni egymásnak, hogy tartsuk a beígérteket minél tovább! Persze ehhez kell egy kis intelligencia!
marlin2
@palika: Úgy igaz, ahogy mondod!! Megoldást keresni, meg lehet ésszel, és ész nélkül!!
palika
@marlin2: Bezony-bezony, mert ha valaki valamit ígér, főleg nyilvánosan, akkor utána már nehéz abból jól kimászni, ha nem tartja a szavát! A törvény előtt állítólag mindenki egyenlő, de ha a vétkesről már tudjuk mit ígért és nem tartja szavát, nem lehet nem elítélni!
varirmag
Csillag Ádámnak üzenem hogy máshol is tarthatatlan a helyzet !
Engem is megbüntetnek ha nincs bekötve a biztonsági övem,ha azt úttesten kóricálok és nem a járdán és azért se kaptam kitüntetést mert még nem hánytam végig az utcát.
A mukaadóm pedig az első igazolatlat nap után kirúgna,hogy a lábam sem érné a földet
És behajtja rajtam az önkormányzat és az összes közműszolgáltató a tartozást.
Bár én nem vagyok gyöngyöspatai, és csak másodrendű állampolgár vagyok akiért senki sem emel szót,talán ha az én sanyarú sorsomról is készíthetne filmet.............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.