A Nézőpont Intézet a Heti Válasz megbízásából készített legfrissebb közvélemény-kutatása szerint egy most vasárnapi választáson a részvételüket biztosra ígérő aktív szavazók 55 százaléka a Fidesz-KDNP-t, 24 százaléka az MSZP-t, 13 százaléka a Jobbikot, 6 százaléka pedig az LMP-t támogatná.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
apacuka
qrcsánnyal vagy nélküle?Tökmindegy,csak előre a szakadékba...
szaboria1
Jaj még mindig ez a porhintés ! Mikor fognak már tisztességes felmérést készíteni? Hol van már a Fidesz imádat! A média is jobb volna ha foglalkozna azokkal a pártokkal is akik nincsenek a parlamentbe, hogy a nép jobban meg ismerhetné őket ,mert akik most bent vannak azok már a cirkuszban sem lennének jók.
Pepita Ofélia
@szaboria1: Melyik médiára gondoltál? Közszolgálati a fideszé. A többi meg nyomja a gagyit.
szaboria1
@Pepita Ofélia: Győztél mert most látom a Metropol is kormány kezébe került. Igaz ezt muszáj volt meg szerezni, mert a tömegek ezt olvassák a metrón.
apacuka
@szaboria1: A metropol egy silány minőségü lap,igazából teljesen mindegy hogy kinek a tulajdonában van.A panelprolik és a nyuggerek kedvence,mert annyira igénytelen.Igénytelen újság igénytelen embereknek.Szánalomra méltó az aki ebböl az "újságból" tájékozódik.Ja,és nagy "előnye" hogy ingyé' van.Az hogy miért ingyenes ezt a réteget abszolút nem érdekli.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.