Több bűnözői csoport is érdeklődést mutatott a Brad Pitt főszereplésével Budapesten készülő film forgatásához Londonból ide szállított, majd lefoglalt fegyverek iránt - írja a terrorelhárításra hivatkozva a Népszabadság. Kérdés azonban, hogy miért nem ezeknek a bűnözőknek a lefülelését célozta meg a terrorelhárítás - teszi fel a kérdést a cikk írója.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
"A titkosszolgálatok dolgaiban azonban nehéz tisztán látni, jegyzi meg a cikkíró Fekete Gy. Attila, nem világos például, hogy ha a TEK tudomást szerzett a fegyverszállítmányról, valamint az arra pályázó maffiózók érdeklődéséről, akkor miért nem figyelték a fegyvereket mindaddig, amíg lecsaphatnak a fegyvertolvajokra."

Gondolom azért, mert ha véletlenül valahogy mégis ellopták volna a fegyvereket és a cikkíró rokonait lövik vele halomra most a cikk írója lenne a legjobban felháborodva, hogy miért fizetjük mi a TEK-et és miért nem foglalták le időben a fegyvereket?
Bár biztos ezt is hagyniuk kellett volna, mert akkor még jobban megbüntethetik a bűnözői csoportokat.

Ez a varázslatos dolgot amit a TEK csinált úgy hívják, hogy -Bűnmegelőzés-.
marlin2
@genyó kapitány: Nem!! azt amit a TEK "csinált", azt úgy hívják, hogy dilettantizmus!! (Meg, hogy "égés")
genyó kapitány
@marlin2: Ezen már vitáztunk legutóbb.
Én azt mondom, hogy inkább foglaljon le a TEK 1000 fegyvert, amivel nem okoztak kárt, minthogy akár egyet is hagyjanak behozni és azzal megsebezzenek valakit.
zsolti
próbálják menteni a menthetőt, egy hét elteltével végre kiizzadtak valami kamu fedősztorit, ami pont annyira súlytalan, hogy senki ne tudja ellenőrizni a hihetőségét... kár maszatolni a szart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.