Mintegy 65 milliárd forintból valósul meg 2014 végére a legújabb magyarországi autópálya-szakasz. A 23,1 km-es útszakasz, az M43 autópálya az európai tranzittengelyek közül a legjelentősebb...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ez most hír!? Az eddigiek szerint ugyanis 2013 vége az átadás időpontja. A máig felmerült csúszást az okozta, hogy a kormány nem fizette ki a régészeti feltárások eddigi költségeit, holott az rendelkezésükre állt (nem a Gyurcsány)! Megjegyzem szépen haladnak vele, ami örvendetes, de szomszédaink, már a betont húzzák Arad előtt és a nyakam teszem rá, hogy az ő 50 km-ük hamarabb elkészül, mint a mi 23-munk! Dolgoznak mint az őrültek, nálunk pedig még - a feltárásokon kívül - egy kapavágás sem történt!
Feraj49
Minek épül?A meglévő útjainkat kéne már megcsinálni! Ja arról nem lehet még autópálya díjat szedni.Nem elég a súlyadó!!!
lópicigáspár
@Feraj49: Igenis kell az autópálya, hogy az őrült forgalomtól élhetőek legyenek városaink, falvaink! Erősen érintett vagyok, úgyhogy minden próbálkozás az ellenkezőjének igazolására hasztalan! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.