Ha egy áruházlánc a saját neve alatt árul élelmiszert, akkor a jövőben több felelősséget kellene vállalnia. A büntetések is nőhetnek. Növelné a saját márkás termékeket mástól megrendelő üzletláncok felelősségét egy KDNP-s törvényjavaslat. A hipermarketek polcain egyre több a saját márkás élelmiszer, olyanok például, mint a Tesco gazdaságos tej, vagy a sparos rizs, az auchanos csoki, stb. A vásárlók egy része szereti ezeket, mert többnyire olcsóbbak, mint a többi termék. Az áruházak pedig mindig hangsúlyozzák, hogy minőségi termékekről van szó, csak diszkontáron.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Megen ezek a mocskosmultik. Bezzeg a cóp meg a cébéá nem árul saját emblémás termékeket. Biztos nem, mert őket nem említették:)
Dr.Orbán.Viktor.sk
@csikknorisz: Igazat írtál, keresek egy jó kis állást valamelyik minisztériumban!
Január
Azért van benne logika, hogy a saját név alatt futó termékek minőségéért a bérgyártató legyen a felelős.
A gazdaságos kifejezéssel megtévesztik a vásárlókat, mert egyrészt egy más minőségű a termék - sokszor sokkal gyengébb - , mint azt várná a vásárló. Aztán, pedig, ha olcsó olyan is a minősége. Olcsó húsnak híg a leve...
csikknorisz
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Mi a feltítel? Ha olyan színváltós, hosszú nyelvű vagyok, mint a kamélejony az oszlop tetejin, az má gondolom, jó pont. Mindjárt küldöm is a kurrikulum vitámat.
Dr.Orbán.Viktor.sk
@csikknorisz: Feltétel csak egy van!
Nekem mindíg igazam van és punk tum.

@Január: A pick is gyárt nekik és minden beszállító kénytelen vállalni az évi kettőszöri akcióztatást is.
Tehát nem egészen rossz az amit ezek tesznek, és csak addig mennek el amíg picsán nem rúgja őket a nép!
Miként?
Nem megy be!
Január
@Dr.Orbán.Viktor.sk: Egy biztos ezek az akciós termékek bizony olyan minőségűek is, mint az ára. Egyet tehetünk, ha mód van rá - nem vesszük meg.
Inkább kevesebb legyen, de az jó minőségú!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.