Leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Magyarország államadósi besorolásainak kilátását az eddigi stabilról pénteken a Fitch Ratings, megerősítve egyben a befektetési ajánlású szuverén magyar adósosztályzatokat. További részletek: http://kuruc.info/r/42/87943/#ixzz1dToZxAjZ

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libero
@gabrella: DE! Egyébként országokat nem is minősíthetnének, ráadásul nagy lehet a káosz náluk. A napokban például (TÉVEDÉSBŐL?!) Franciaországot küldték padlóra, igaz csak rövid ideig. A pénzügyi világ vezérkosaiként hatalmuk alapján indikáltak maguknak egy JOGOSULTSÁGOT, aminek semmi alapja nincs, csak éppen a hatalmuk (pénz...) miatt nem látták jónak az országok pénzügyi vezetői, hogy kimondják róluk: MEZTELEN A KIRÁLY!!!

Amerika a legnagyobb pénzügyi buborék ország. A dollárnak nincs fedezete, a FED magáncég (!!!), kénye-kedve szerint nyomkodja a bankót, s teriti be vele az egész világot.
Recseg-ropog, sőt már félig leomlott az amerikai világálom, melynek alapja a gyakorlatilag semmit sem érő (ERŐS...) dollár volt... A pénzügyi Titanicot már felsértette a jéghegy, ebben egy pici jégmorzsa Magyarország volt. Hát EZÉRT nem szeretik...
marlin2
@libero: És ezt a sok "okosságot" a Girosz-tól, vagy a Pitá-tól "vetted át"??
gabrella
@libero: Te nem tudod,hogy itt a @marlin2: a megmondó ember? Ő az etalon.
Dr.luigilongo60
A fél világot már lehülyézte a fütyesz, csak Ők tudják ám a tutit.
Szánalmas csürhe.
szaboria1
@gabrella: Tudod ha valamihez nem értek ahhoz nem szólok hozzá. Előbb meg kell tanulni a pénzügyi ismereteket.
@libero: Te is ha figyelmes lennén akkor látnád kellenek ilyen intézmények csak ennek egy baja volt, csak Amerikában voltak, ezért akar az EU is saját szintjére ilyen intézményt létre hozni. Muszáj, hogy legyenek mert akkor nem volna aki figyelmeztesse rossz az irány a gazdasági világban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.