A szmogriadó szabályainak megszegése miatt 48 esetben róttak ki helyszíni bírságot a rendőrök csütörtökön. A riasztási fokozat, és ezzel együtt a forgalomkorlátozás pénteken is érvényben van. Hétvégén, hétfőn várhatóan állandósul a magas légszennyezettségi szint a meteorológiai előrejelzés szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A rendőröket kellet volna hatástalanítani, fekvő rendőrnek használni. jól mutattak volna az útesten. Szégyentelen pénzbehajtó bagázs.
pictor
Tíz fekete matricás autó nem bocsát ki annyi mérget, mint egy bkv busz!
Dr.Orbán.Viktor.sk
@pictor: Ne legyünk nagyvonalúak, majdnem ezer a váltószám közöttük!
Csak nincs pénz újra:(
Csizmás Kond
Szerintem a törvényt be kell tartani....még ha az kényelmetlen is.
Dr. Akula
@keresztapa: így van!
@pictor: kilőttél ezt akartam írni! Itt BP. a buszok mérgezik a levegőt, de betyárosan! Vajon most miért nem sztrájkol Nemes elvtárs? Ja mert nem jön a lóvé vajda elvtárstól..
Nos, ez biza így van..:)) A vajda mindenkit eldob, mint egy taknyos zsebkendőt, ha már nem kell. Viszont mindent feljegyeztet róla (TEK) hogy a pofáját befogassa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.