Ismeretlen folyadékot tartalmazó palackkal próbálták bedobni egy esztergomi fideszes képviselő lakásának ablakát - közölte a párt helyi szervezete, amely közleményében Molotov-koktélos támadásnak nevezte az esetet. A rendőrség szerint egyelőre nem tudni, mi volt a házra dobott üvegben, de biztosan nem Molotov-koktél volt, mivel nem volt benne kanóc vagy gyutacs, amivel lángra lehetett volna lobbantani.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
A híradóban jól látszott,hogy ráfagyott az ablakra a folyadék.Legalább ennyit meg tanulhatott volna a benzin nem fagyott volna meg az üvegen.
taglo
JA..Több ember ellen ,elkövetett ,csilkossági KISÉRLET -volt a VÁD .!?Szerencsére,ez még a (,,csúnya ,vörös ,diktatúrában volt ,,)-nem most,mivel,jelenleg 10-évet kapnák a wartburgom -rossz ajtaja miatt !Rásszista ,gonosz ,MAGYAR ,paraszt !
kumming
@szaboria1: Ha a Nagy Vezető, Mária országának Védelmezője úgy akarja, még a benzin is megfagy, tudhatnád.
coyote3
Talán nem kellett volna anno bátorítani vekkeréknek az ilyeneket , akkor most talán nem kéne rettegniük. Minden visszaüt egyszer.
bundi
kell a konc a népnek, amivel sajnálatot tudnak maguk felé generálni. de nem tudom valaki próbált-e már sörös (vagy bármilyen) üveget hozzácsapni egy ahogy néztem 150x150 es normál ablakhoz.. a tapasztalatom szerint ez úgy megy át rajta, hogy meg sem áll.
nem hogy a palack durran szét a táblaüvegen, és csak egy plecsnit hagy rajta, ennek annyi a valószínűsége, mint hogy egy dúvad mszp-s bemegy a fidesz irodába, és megver két nyugdíj előtt álló nőt, vagy mszp álltal felbérelt verőlegények felgyújtják a tv-székházat, és körbe hugyozzák a kossuth teret.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.