Állítólag technikai problémák miatt nem engedték be az iráni külügyminisztert szállító repülőt Magyarország légterébe. Az eset miatt az iráni külügyminisztérium bekérette a teheráni magyar nagykövetet. Az engedély elmaradásának információink szerint állítólag az volt az oka, hogy nem volt elérhetők a magyar illetékesek, a magyar Külügyminisztériumban ugyanakkor az [origo]-nak azzal indokolták a döntést, hogy a gép nem felelt meg valamennyi szükséges feltételnek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@alfás: azt bezzeg nem merik vissza fordítani.
másvirág
Szereztünk egy piros pontot az USA-ban ?
lbs
A szokásos szervilitás egy újabb undorító példája!
Hasonlatos ahhoz, amikor a Los Angelesben rendezett olimpián nem vettünk részt - szolidaritásból.
Akkor a szovjetek csicskái voltak a politikusok, ma a zömük a jenkik csicskái...
Feraj49
Nem biztos,hogy muszáj megharapni azt a kezet amit felénk nyújtanak.Nem tudni miért jött volna hozzánk egy olyan ország külügyminisztere,ahol mi is "megszállók" voltunk.És ha az újjáépítésben,vagy üzleti ajánlattal jött ?Esetleg a kereskedelmet akarták ismételten elindítani?Anno rengetek élelmet exportáltunk a közel keletre,pl.birkát zöldséget stb.
@másvirág: lehet piros pontot szerezni az USA-nál.Cserébe nem segíti a Magyar gazdaságot.Tudomásul kell vennünk csak azért kellünk az USA-nak mert közel van Oroszország.Európában és Ázsiában is ki vannak telepítve az USA rakéta támaszpontjai.
Jobban átlátható a helyzet ha barev 2011.11.23.-án 23 óra 52 perckor belinkelt anyagát megtekinted./ név és dátum szerint keresed/
Feraj49
@másvirág: Az a címe:Oroszország rakétatámadással fenyegetőzik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.