Országosan 8 intézményben kénytelen korlátozni, illetve leállítani energetikai szolgáltatásait a Dalkia Energia Zrt. a több millió forintra rúgó kintlévőségek és a fizetési kötelezettségek rendezésére vonatkozó tárgyalások sikertelensége miatt. Az érintett intézmények átlagosan 144 napja nem fizetik tartozásaikat, de van olyan is, ahol a legrégebbi, ki nem fizetett számla több mint 400 napja járt le....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Azért van még idióta, aki azt hiszi, hogy erőszakkal bele lehet avatkozni a gazdasági folyamatokba. Az ilyennek kívánom, hogy érezze meg, mit is jelent, ha agy elvégzett szolgáltatást nem fizetnek ki. Mondjuk az ilyennek nincs is annyi esze, hogy vállalkozzon . Él a mi adóforintjainkból...
nyanya001
A milliárdost is támogatni kell,
közben a gyerekek fagyoskodnak !Na és ?
Érdekli a kormány t ? Nem !!!!!!!
Hogy nem süllyednek el a ezek a gyalázatosak !
www.origo.hu/itthon/20111129-kettesfogathajto-vilagbajnoksagra-is-szan-penzt-a-koltsegvetes.html
dr. prédikátor
@marlin2: Tudod a girhes a tömjénzsóti fegyverhordozója .A girhes már volt vadász is.!!!!
Dr. Akula
@prédikátor: lesz még célpont is..:)))
marlin2
@prédikátor: Nem kell mindent elhinni, amit összehazudozik!!
Egyszer már volt téma és fogalma nincs az etikus vadászatról, és a vadászati ismeretekről!! Akkor is hazudozott össze-vissza, ahogy az ökörkörben tanították neki!!
Egyébként dúvadnak minősül, és bármikor kilőhető!! (Lakott területen a hivatalos személy által macskára leadott lövés nem minősül fegyverhasználatnak!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.