Jövő héttől már tárgyalnia kell a parlamentnek a brüsszeli döntésről - mondta a miniszterelnök az m1-nek adott exkluzív nyilatkozatában, amely vasárnap 18. 55 perckor kerül adásba. Orbán Viktor rámutatott arra is, hogy Magyarország - az örökölt gazdasági problémák és az euróválság ellenére is - meg fog állni a lábán.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Lancelot, Lancelot! Menekülsz Lancelot??? Szolgáid, vazallusaid háta mögé igyekszel rejtőzködni Lancelot?? Ha aztán a csata végén valami hangyafarkányi jó eredmény születik, akkoe irtózatos melldöngetések közepette előugrasz, beseperni a vivátozásokat, a vastapsokat, te gáncs nélküli lovag??? Ne is görcsölj, ugrott a Walhalla, meg Artur király kerekasztala melletti helyed!!! És, ha még nem vetted volna észre, az Excalibur helyett egy piszkafát szorongatsz, és amit te Grál kehelynek vélsz, az csak egy tucat gyártású borospohá. Az áll az asztalodon Lancelot!!
coyote3
Most, hogy sikerült kapitális bakot lőnie, (elég átlátszó módon) az országgyűlés mögé bújik. Pedig nem is olyan rég Brüsszelben nagy arccal "védte az országot" :) vajon emlékszik-e még erre ez a lény?
Némó Matróz
@silber13: Nem boros pohár hanem szaros bili!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.