Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére, szállítására és üzembe helyezésére - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@soljanka: Épp ezt akartam kérdezni:) Azt talán valamelyik tezsvír elvitte a MÉH-be?
silber13
@soljanka : hol van már a tavalyi hó....Majd sovány vaddisznó vártában megvesznek valamit, majd gyorsított eljárásban rájönnek, valahogy mégsem az igazi és pár nao után eldugják valamerre. Ez ám a gyorsított eljárás!
Dr. Felipe
A vasas - pécs meccsen voltak vagy 250 en oda bizony komoly beléptetőrendszer szükséges. Pénz nem lehet akadály, fő a biztonság. Csak úgy pásztázza majd a kamera az üres szektorokat hogy kiszűrje a retinens elemeket.
Dr. Felipe
De azért az a 669 milla bizonyára jól jön majd valakinek
Yeromos
Nagyon meglepődnék ha egynél több pályázó lenne.
keresztapa
Gyorsított eljárással kell ezeket leváltani! @Yeromos: De egy biztos lesz, ezt az egyet kell figyelemmel kísérni, mert ez lesz aki vásárol, de nem épített.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.