A kormánypártok és az ellenzék egyezkedésén alapuló konszenzuális demokráciát fel kell váltani a „győztes mindent visz” alapon működő többségi elvvel, mert az elmúlt évtizedek rossz kompromisszumokat szültek. A házszabály átírásával nem az ellenzéket akarják ellehetetleníteni, csak fel akarják pörgetni a törvényhozást, hogy válság idején ne kelljen rendeleti kormányzást bevezetni. Orbán Viktor 2014-ig biztos miniszterelnök marad, az IMF-fel és az EU-val végül méltányos megállapodást kötünk, viszont a jövő év első fele nagyon kemény lesz. Interjú a Fidesz frakcióvezetőjével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Jobb megtenni mint megbánni, mint megbánni, hogy nem tette meg. Lázas gondolat Lázártól.
ila51
Akkor már csak a tarifán kell alkudozni :)))
lópicigáspár
Azt mondta, hogy biztosan 2014-ig hatalmon marad! Kiindulva abból, hogy mindig hazudik...! :-)
gibgab
1.Lázár gondolkodása hihetetlen primitív.
2.Tulajdonképpen a parlamentarizmus most is csak látszat. Valójában már most rendeleti kormányzás van,csak csinálnak hozzá egy cirkuszos körítést.Így a parlament 2/3-da azt hiszi magáról, hogy milyen fontos ember,pedig tök feleslegesen ül ott,csak nyomogatja a gombot ész nélkül.SZÁNALMAS!!!
Állami gondozott
@gibgab: Te feltételezed, hogy ez a szellemi árvízkárosult gondolkodik?
Ahhoz agy is kellene!
imve
"Például: önkormányzati szinten megadóztatjuk azokat, akik 150 négyzetméternél nagyobb lakásban élnek" - szóval megint azok fizetik meg a felelőtlen hitelfelvételt, akik tisztességesen megdolgoztak a lakásukért... Remek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.