"Mikor a nácik elvitték a kommunistákat, nem szóltam, hisz nem voltam kommunista. Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el, nem szóltam, hisz nem voltam szakszervezeti tag. Amikor a szocialistákat bezárták, nem szóltam, hisz nem voltam szocialista. Amikor a zsidókat bezárták, csendben maradtam, hisz nem voltam zsidó. Amikorra engem vittek el, már nem maradt senki, aki tiltakozhatott volna. "

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
jo iras. mondjuk akiket nem erdekel, azoknak is csak epp annyira fog fajni, mint akiket igen, cserebe nem stresszelnek. mert a valasztast ugysem azok dontik el, akiket ez az egesz itt korulottunk tenyleg foglalkoztat, hanem akiket egy utolso bedobott igeretekkel oda lehet csabitani a szavazournakhoz. "lesz 13. havi nyugdij, es 14. is" - es mar mennek is szavazni, donteni. hat az ilyeneket ne is erdekelje 4 evig a politika, minek? ne pazarolja gondolkodasra az energiait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.