Tudatos politikai provokáció a budapesti 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye, illetve a Klubrádió körül kialakult helyzet - írja közleményében a Médiatanács. A testület szerint "hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve igyekeznek nyomást gyakorolni a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsára".

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Még mindig van olyan Isten barma, aki elhiszi a médiahatóság eme hablatyolását ?
Már megint ezek a nemzetközi balliberál intergalaktikus összeesküvők állnak a dolgok háta mögött?

Röhögnöm kell, komolyan mondom.

Csak utána kell járni egy kicsit, hogy kik is nyerték a pályázatot.
Arra is van egy fogadásom, hogy ez a "hatalmas szakmai múlttal megáldott" cég orrba-szájba fogja nyerni a pályázatokat és Orbáncék teletömik őket lével.
Dr. Felipe
De a médiatanács hűséges pártkatonái ellenálltak (szabadságharcoltak) a nemzetközi zsidómaffia nyomásának és egy fidesz közeli cégnek adták a frekvenciát.
coyote3
Jézus! Ezek komolyan hiszik is, amit mondanak? Szánalmas egy banda...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.