A Fidesznek is tehertétel a kétharmad. Idővel szakadni fog a jobboldal. Ha Orbánék igazán akarják, jönnek az előrehozott választások. Csizmadia Ervin politológus évértékelője.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@kkalman: Kisherceg! Add meg a bolygód koordinátáit, ahol ez működik.
Január
@senkifia68: Attól, hogy valaki neves szakértő még nem biztos, hogy tud millió érdeket egyeztetni, - pl. legelőször is az éppen regnáló párt az, aki diktál/diktálna - koncepciót alkotni és annak megvalósítási módjait is jó, ha nagyjából látja. Aztán nem könnyű megtalálni azt a szakértőt, aki megfelelő politikusi habitussal is rendelkezik.
Értő politikusnak kell lennie egy miniszternek.
Mindig könnyebb a partvonalról bekiabálni, megmondani a tutit, mint "abban" dolgozni.
Január
@Január: Pl. volt már szakértő a szakmájában elismert miniszterelnökünk is, és bizony felemésztette a politika, ma nem sok jót mondanak róla.
qxy
@Állami gondozott: Szerintem Klapka és Stadler. Ők pénzt tudnak csinálni a szarból. Eddig akik voltak A pénzből szart csináltak.Azzal meg nem lehet tojást festeni.
másvirág
Nincs is olyan nagy távolság Makó-Jeruzsálem között.?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.