A Fidesz arra kéri az LMP képviselőit, hogy térjenek vissza az Országgyűlés falai közé és vegyék fel a munkát.

Selmeczi Gabriella, a párt szóvivője csütörtöki sajtótájékoztatóján azt mondta: az ország sok szempontból bajban van, az országgyűlési képviselők gyakorlatilag „éjt nappallá téve dolgoznak azon, hogy törvényekkel, jogszabályokkal megvédjék az országot és elindítsák a gazdasági növekedés útján." Hozzátette: szeretné, ha nemcsak kormánypárti és egyes ellenzéki képviselők vennének részt a munkában, hanem mindenki, aki parlamenti mandátumot kapott.

A szóvivő kifejtette: a Fidesz és a kormány eltökélt abban, hogy minden eszközzel segítsen az embereknek, a devizahiteleseknek, és megvédje az országot a gazdasági-pénzügyi támadásoktól. „Ehhez képest vannak olyan ellenzéki pártok, például az LMP,  amelyek ebben a munkában nem vesznek részt, bár emberek ezzel a felhatalmazással és feladattal küldték őket a parlamentbe” – fogalmazott Selmeczi Gabriella, ismertetve, hogy az LMP szerdán, és december 23-án sem vett részt az országgyűlés munkájában, továbbá terveik szerint pénteken sem veszik fel a munkát.

„Igaz, hogy az LMP-re kevesen szavaztak, a társadalom egy nagyon szűk rétege küldte őket az Országgyűlésbe, de mégiscsak úgy tisztességes és úgy való, hogyha ezeket a képviselőket megbízták, (…) akkor elvégezzék a feladatot” - hangzott el.

Úgy vélekedett: „jelen pillatanban az LMP tevékenysége igazából csak azoknak a kis barkácsboltoknak hoz profitot, akik lakatot és láncot árulnak”.

Selmeczi Gabriella kijelentette: a párt elsődleges célja nem az állampolgárok megsegítése, hanem hogy bekerüljenek a híradókba, címlapokra, ugyanakkor „érdemi munkát nem tudnak elvégezni, amiről érdemes lenne hírt adni”.

Mint mondta, az LMP-nek vissza kell térnie a parlamentbe, nem lenne jó ugyanis, ha a közvélemény "Lusták, Munkakerülők Pártjának" nevezné a szervezetet.

MTI

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
segítsetek már, ki vitte az utcára a politikát először? és az melyik párt volt, amelyik hónapokig nem járt be a parlamentbe?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gibgab
Ki beszél a tisztességről???
Egyébként ideje lenne már a fidesznek is változtatni a nevén,mert sem nem fiatalok (sőt!),sem nem demokraták (sőt!).A "piaci" zsargon már sokkal találóbb nevet talált.
csikknorisz
Azelőtt Lendvai hápogott emiatt, most meg Selmeczi. The show must go on.
Gyuri Géderről
Elképesztő ez a feledékenység a fidesz és Selmeczi részéről. Amikor Ő, társai és elvtársaikkal, elvbarátaikkal közel három évig nem jártak be az Országgyűlésbe, mindezek ellenére, - holott akkor " a társadalom egy nagyon szűk rétege küldte őket az Országgyűlésbe, de mégiscsak úgy tisztességes és úgy való, hogyha ezeket a képviselőket megbízták, (…) akkor elvégezzék a feladatot” - pofátlanul felvették a nem kevés fizetésüket.
Nem vagyok LMP. - s., de ez, a nyegle, mindenkit kioktató, stílus feldühít.
Selmeczi Gabriella is jobban tenné, ha a saját portájuk előtt söprögetne.

Hogy a fideszt mostanában minek nevezik, csak azért nem írom le, mert nem kenyerem az alpári stílus.
kumming
Nem, nem fijjug. Tessék csak egyedül vállalni a felelősséget a sok marhaságért. Később ne hivatkozzatok arra, hogy a parlament döntött, mikor csak ti.
csikknorisz
kibulizottorszag.net/tartalom
Ha valakinek van kedve olvasgatni. Lendvai, Selmeczi, Gyurcsány, Orbán, ne mondja senki, hogy nem fordult még meg a fejében, hogy egy húron pendülnek.
Fater59
Selmeczi , meg térjen vissza a kifli lopáshoz , mert ahhoz jobban ért .
( Jellemző a Fitymára , hogy ilyen semmitérők ,szócsövek lehetnek .)l

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.