A Fidesz szerint hétfő este világossá válik: míg a nemzeti ügyek kormánya az emberek felhatalmazása alapján kijavítja a Gyurcsány-korszak hibáit, addig az "országot tönkretevő gyurcsányi gyűlöletkeltők" rendetlenséget, káoszt csinálnak és törvénytelenségre buzdítanak.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
És ti mi a faszt csináltatok amikor bérencekkel felgyújtattátok a TV-t?
Meg amikor hónapokignyilvános wc-nek használtátok a Kossuth Teret?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
profon
Az eszem áll meg ! Tán kellene egy kis közvéleménykutatást csinálni a tüntetők között ,hogy a fülkeforradalomban kire szavaztak ! Lenne meglepetés.
Hókuszpók
És ti mi a faszt csináltatok amikor bérencekkel felgyújtattátok a TV-t?
Meg amikor hónapokignyilvános wc-nek használtátok a Kossuth Teret?
Dr.luigilongo60
Gabika!

Hogy nem sül le a mocskos pofádról a bőr!
profon
@luigilongo60: Maga mérgesnek tűnik !
Dr.luigilongo60
@profon: Nem kicsit, nagyon is.
Ennek a luvnyának halvány lila fingja sincs a valós helyzetről.
profon
@luigilongo60: Szerintem meg van és így még szomorúbb a helyzet !
KöBüKi
Teljesen hülyének néznek bennünket,bár ahol 2010-ben a szavazók 2/3-ából ökröt lehet csinálni,ott ...
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Jól fogalmaztál és engem is ez dühít a legjobban.
KöBüKi
@luigilongo60: Engem az dühit a legjobban,hogy ebből a "tévedésből" nem látom a kiutat.!Mert ha most apáink lennének a helyünkben,/kiindulva az Én apámból/ már forradalom lenne.!!!De ezt a sok birkát /2/3-ad/ legfeljebb a vágóhidra lehetne hajtani.Mert ezek eszüket,bátorságukat a seggükben hordják,-ha van egyáltalán.!!!
Mert az összevont,elvett pénzeket ha a gazdaságba forgatják és eredménnyel akkor az euro- forint árfolyam nem 32o lenne,és ezáltal az államadósság és kamatszolgálat...nem olyan lenne,amilyen.A pénz elment,és mégis nőtt az adósságunk és a kamatok.!!!Ezért még rosszabb helyen is felakasztanák az orbáncot és kurmányát.!!!
Csizmás Kond
@KöBüKi: ...vagyis magadat is a birkák közé sorolod...na ne a 2/3 közé hanem másfajta birkák közé...?
KöBüKi
@Csizmás Kond: Előbb fejlődj,aztán ha érted,vagy legalább kezded kapiskálni a dolgokat akkor szólj egy témához,pláne ha magvas.!Te sajnos csak egy kötekedö sekélyes ember vagy.!At birod ugrani az ötven centit,-de : - alulról.!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Soha nem szerettem ugrabugrálni...
ezt írod és erre reagáltam :
"Engem az dühit a legjobban,hogy ebből a "tévedésből" nem látom a kiutat.!Mert ha most apáink lennének a helyünkben,/kiindulva az Én apámból/ már forradalom lenne.!!!"
Vagyis apád mozdult volna de benned nincs meg a kellő előgyújtás...
profon
@Csizmás Kond: Javíts ki ha nem jól gondolom de az az érzésem ,hogy amíg én az országért addig te a fideszért aggódsz !
Csizmás Kond
@profon: ..nézd, ha magadtól nem jössz rá sose foglak rábeszélni...
KöBüKi
@Csizmás Kond: Az apámat nem birkák vették körül.!Egyedül meg,vagy esetleg pár tiz macska nyivákolása nem hallik az égig.!!!Nyugodt lehetsz,hogy gyujtás és szikra van,kihagyás nélkül.!56-ban apámnak sok társa volt és Ő is sok embernek társa lehetett,és nem hagyták egymást cserben,pedig 90%-uk ott halt meg az utcán.!!Sajnos kevesen voltak.!!!
KöBüKi
@profon: A csizmás a kis provi.koncáért aggódik.!!!
profon
@Csizmás Kond: Jaj ,hogy még nem mondtam volna ?! Egyszer én is szavaztam a fideszre és mivel elárulták a korosztályom ,örökre elhagytam őket ! És még valami ,azóta csak tovább romlottak a fiuk.
Fater59
A kiflicsücske , már annyira hülye , hogy már azt sem tudja , eljött-e , otthonról .
Vajon ezt a tömény baromságot , hány talpnyaló írhatta?
Egy ember , egyedül nem lehet , ennyire hülye !
Csizmás Kond
@KöBüKi: Most erre mit mondjak "Az apámat nem birkák vették körül."...ha azt mondom nem birkák hanem varjak akkor vérig sértődsz...:)
Nem az apád érdemeit próbálom kikezdeni...nem is tudnám , viszont a fogalmazásodon és az elhirtelenkedett válaszaidon még csiszolhatnál.
KöBüKi
@profon: Igen,98-ban Én is!!!De 2oo2-ben azt mondtam,hogy száradjon le a kezem ha még egyszer rájuk teszem az X - et.!!!
varirmag
Ha még nem vették volna észre ! Ebben az országban már réges régen káosz van !
és nagyon úgy látszik hogy nagyon sokan vannak akik ezt a káoszt nem is akarják felszámolni ! Pedig nagyon ideje lenne már( minden szinten ! ) rendet tenni !
Csizmás Kond
@KöBüKi: Szerintem még mindig jobban megérdemel minden jobboldali egy x-et mint a baloldal és a lmp akár egy vonást is...de ezt mindenki maga érzi.
profon
@varirmag: Ja, de még mielőtt kiútálnak minket európából !
KöBüKi
@Csizmás Kond: Na látod?Korábban mit is irtam neked???
Tanulj és nőjj fel a magvas gondolatokhoz,aztán annyiból is érteni fogod /és nem félre/ amit irtam.!Addig meg erőlködj hogy valahogy felérd! - ésszel.!!!
És ne arra várj hogy Én menjek vissza a középsuliba,ahol még mindent körülmagyaráznak.!!!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Vannak dolgok amik nem keverendőek...ilyen az oldalak.
Az aki ma jobbos, holnap meg azt mondja hogy mégis jobb balról az nem a kettő között van hanem a kettőn kívül...és ne kezdjük az iskolát.
KöBüKi
@Csizmás Kond: Megnyugodtam.!!!Tényleg szamár vagy!!!Én soha nem voltam baloldali.!Sőt!! - a következő életemben sem leszek.!!!
Csizmás Kond
@KöBüKi: Nézd, ha a kertészákosi műveltséget nem tudod tolerálni akkor inkább hagyjuk az egészet...
marlin2
@KöBüKi: Hagyd rá!
Mi anno. nagyon sokat vitatkoztunk, sőt veszekedtünk is, de egyikünk sem beszélt vállalhatatlan marhaságokat!! :)) Ezeknél meg, ha nem hiszed el az ökörkörökben betanított baromságokat egyfolytában liberálbilsevikszidókommunista leszel!!
Ne vitatkozz idiótákkal, mert . . . . . . . ! .))
dr. prédikátor
Már régóta mondom! Birkák lettünk!ha ötször megnyúznak bennünket akkor is csak bégetünk.Ahelyett hogy valóban összefognánk.De úgy látom hogy a pártokhoz való mindenáron történő ragaszkodás megoszt bennünket!Tudomásul kell venni hogy csak Ö S S Z E F O G Á S S A L lehet megdönteni a felcsuti cigus fecalicus nevü diktátor hatalmát.Addig amig ez tem tudatosul az emberekben addig minden megmozdulás csak bohóckodás!Röhögnek a szemetek rajtunk,nem vesznek bennünket komolyan!Egyértelmüvé kell tenni a számukra: jobb ha önként eltünnek.Vagy már kihalt belőlünk a harci szellem amire oly sokszor hivatkoztunk???!!!Ébredjünk már fel E M B E R E K!!!
Csizmás Kond
Megjött a megmondó...szót kell fogadni neki.
coyote3
Az ilyenre mondják, hogy buta szőke p...a :)
varirmag
Ebben az országban túl sok a megélhetési politikus,jogvédő,megélhetési szakszervezetis és a megélhetési bankár. Ezek magasról tesznek arra mi lesz ezzel az országgal.Csak a saját gesztenyéjüket kapargatják !
Aki itt "csak" egy átlag polgár aki csak dolgozik,csak adózik,nem kisebbség nem meleg,nem hajléktalan azt magasról lesz...k !
Még arra sem képesek hogy összefogjanak amikor már a fülünkig ér a szmötyi!
marlin2
mno.hu/ahirtvhirei/az-uj-alaptorvenyt-unnepeltek-video-1040669
"Macskáék" ünnepelnek a Fidesz alkotmánya tiszteletére!!
Mind a huszan!!
Na de elvtársak. elolvadt a kétharmad??
anka
- a káosz már ti megcsináltátok...
KöBüKi
@Csizmás Kond: Nemhogy tolerálni nem tudom!!! - ha rajtam mulna kilőném a Jupiterre,aztán ott összehordhat hetet-havat.!!!
Xman
Valaki próbálja meg értelmezni azt, hogy milyen NEM POLITIKAI JELLEGŰ TÜNTETÉS az amelyet az összes baloldali és liberális párt valamilyen szinten a szervezője és vezetői jelen vannak a rendezvényen?
Valaki próbálja meg megfogalmazni, hogy milyen demokráciát és milyen igazságot követeltek ma azok, akik az elmúlt időszak hanyatlásának az okai és haszonélvezői voltak?
Dr. Felipe
Fideszes elvtársak. A gyurcsányisták legalább nem szarják végig az Andrássy utat mint annak idején a fideszisták a hugyos tüntetésen a Kossuth- teret.
KöBüKi
@marlin2: Ugyan hol van már a 2/3-ad???
Kő fütyiszesek mindenüve köpnek,csak a földre nem amikor az orbánc és bandája szóba kerül.!Ugy jártak mint Én 2002-ben.!!!
kkalman
Gabika! Neked sem ártott volna kinézni, ugyanúgy, mint a paprikajancsinak, hogy lásd kik vannak ott és mit szeretnének. Utána lehet nyilatkozgatni, és elhúzni a főnököddel együtt a 3,14csába! Hülye nyilatkozatok nélkül pedig még jobb lenne.
Gyurcsány Ferike
Ez a viki nagyon amatőr.
Az alapfokú diktátorképzőben is oktatják, hogy a tüntetőket szét kell veretni lovasrendőrökkel meg gumilövedékkel. :(
marlin2
@Gyurcsány Ferike: Fogalomzavarban szenvedsz!!
Összekevered a normális, tisztességes, hazájukért és emberhez méltó életükért tüntető civileket a fideszes, hugyos, hőzöngő, gyújtogató, romboló és fizetett csőcselékkel
Gyurcsány Ferike
@marlin2: Ezt mondtam én is a Gergényinek! Szét kell verni a fideszes,hugyos, hőzöngő, gyújtogató, romboló és fizetett kismamákat és sétáló bácsikat. A maradék meg szívja a könnygázt!
Na de mégis! Milyen diktátor az ilyen?!?!
Be kell dugni pár hőzöngőt a tömegbe és máris lehet őket kardlapoztatni!
A kis amatőr.
Hö-hö-hö
Disznópofa
Ennyit érnek! Nem magukba néznek, hanem másokra mutogatna még mindég, másokat hibáztatnak a maguk által elrontott dolgokért. Egy gyáva szar banda! Meg is haltak volna ha nem dobhatnák be a Gyurcsány nevet...hahaha.
Képzeljék hozzá, mennyien nem tudtak felmenni ki ilyen, ki olyan okok miatt. A szavazófülkében már viszont ott lesznek és jön a második generációs fülkeforradalmár választó csakhogy a kocka fordul. Lehet, hogy elmarad , mert az útilapu már elő van készítve ezeknek a "hősmagyaroknak"!
Disznópofa
@Gyurcsány Ferike: Szegénykém! Nagyon fáj? Mármint hülyének lenni?
Disznópofa
@Csizmás Kond: Nagyon igaz:mindenki maga érzi...
Gyurcsány Ferike
@Disznópofa: Csak időnként, amikor kreténekkel vagy a szavazóimmal kell beszélnem.
Megyek, be is veszek egy fájdalomcsillapítót.
marlin2
@Gyurcsány Ferike: Tudod, mit mondott a bajóti orvos??
Hát azt, hogy hülyeség ellen nincs orvosság!! :)
Gyurcsány Ferike
@marlin2: Tudom én is. De ezt nehéz megértetni azzal a több ezer gyengeelméjű nyugdíjassal akik rám akarnak szavazni. :)
Xman
@Gyurcsány Ferike: Szerintem te nagyon elszámoltad magad! Nem gyógyszerileg!
Vannak emberek akikre nincs orvosság!Helyettük meg ne szedd!
Xman
@Disznópofa: Ja, ahogy kerészákos fogalmazott! Csak azt nem értem, hogy ez a százezer (aki tegnap megnyilvánult - úgy tizedével) genetikusan alattvaló moslékzabáló tegnap kiért, miért tüntetett? Mert a ballib demokráciában ezt kardlappal, meg sünözéssel símán elrendezték, a sajtóban pedig csak a HIRTV és a Magyar Nemzet foglalkozott azzal a söpredékkel!
Csizmás Kond
Na és Szanyit vajon miért köpték le ?
Xman
@Gyurcsány Ferike: Lövess közéjük! A többi meg majd megúnja és haza megy!
Ne aggódj nem lesz bajod! Majd hívjuk a norvég ügyészeket akik beszámíthatatlannak minősítenek és felmentenek.Ezt meg már ismered, hiszen 2009-ban magad is beismerted a bizalmatlansági indítványodban. A lényeg, hogy REND lesz. Liberálisan, meg szociálisan, meg függetlenül, de rend lesz! Multinacionális, merközys rend!
És lesz megint köztársaság! Lehet, hogy nem Magyar, és lehet, hogy nem ország, de lesz! Mint a REND!
marlin2
@Gyurcsány Ferike: Te, nekem leginkább az tetszett az este, ahogy a Zorr bán, meg a vazullusai a hátsó kapun át menekültek a békés tüntetők elől!!
Láttad, hogy a beszariviktor milyen kecsesen és gyorsan szökelt be a kisbuszba??
Na az egy élvezet volt!!
Gyurcsány Ferike
@Xman: Lövetnék én szívesen, de muszáj lesz megvárni amíg a forradalom elsöpri a diktátort és fideszes sleppjét, hogy aztán nyugdíjas-elitosztagom élén belovagoljak a parlamentbe aranyló dicsfénytől övezve jobb kezemben KISZ tagsági könyvemmel, balomban egy arany menórával elfoglaljam jól megérdemelt helyemet ennek a kurv... kedves, demokratikus országnak az élén.
Aztán a Gergényivel ismét szarrá veretek minden tüntetőt.
JÍÍÍHHHÁÁÁÁÁ!!!
Gyurcsány Ferike
@marlin2: A Lendvai Ildit elkapni a karzaton egy röpke pásztorórára, az az igazi élvezet. ;)
Csak a Klára meg ne tudja.
Xman
@Gyurcsány Ferike: Tudod mit? Te egy szadista állat vagy!!! A Gergényi pedig egy vipera!
Egy rendszeresített VIPERA!
nyanya001
Gyengeelméjű az aki a leveseskanalat legelőször a kezedbe adta
te idióta identitászavaros asshole !
Xman
@Gyurcsány Ferike: :-D ez lemaradt! Bocsi!
Dr. Felipe
A káoszt mindíg az orbánisták csinálják, ha ellenzékben ha kormányon vannak. A vezír mondta anno idézem: "Minél rosszabb az országnak annál jobb a fidesznek". Talán ez az egyetlen igaz mondata a vezírnek ebben minden benne van.
Gyurcsány Ferike
Sikerült felizgatnom egy nyugdíjast anélkül, hogy a nyugdíjához nyúltam volna.
Egy igazi wannabe mágus vagyok.
marlin2
@Gyurcsány Ferike: Azt hittem te többre vagy képes, mint a zOrr bán!! :))
Xman
@Gyurcsány Ferike: Az "asshole" nem seggfejet jelent?
Gyurcsány Ferike
@marlin2: Hol van még tőlem az a kis megalomán törpebolha?
Majd ha tüntetőket veret meg és eladja az országot a "tuggyukiknek" akkor talán szóba állok vele.
Addig a lábam nyomát sem csókolhatja.
Gyurcsány Ferike
@Xman: De.
Nyanya valószínűleg jól ismerhet, hisz asshole-nak csak az igazán meghitt, családi vacsorákon szólít engem a kedves rokonságom miközben a hanukkát üljük.
Csizmás Kond
@Gyurcsány Ferike: Hanukába ültetted nyanyát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.