Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) szabálysértési eljárást kezdeményez Esztergom polgármestere ellen, mert két határidőt is elmulasztva nem küldött adatokat az ÁSZ-nak, és így nem volt mód a város gazdálkodásának ellenőrzésére - közölte honlapján a számvevőszék. "A szervezet statisztikai mintavétellel kiválasztott 63 városi önkormányzat pénzügyi helyzetét ellenőrizte. Egy önkormányzat - Esztergom - esetében nem volt mód a helyszíni ellenőrzés megtartására. A polgármester az ellenőrzést megalapozó tanúsítványokat sem az eredeti, 2011. szeptember 30-i, sem a módosított, 2011. október 31-i határidőre nem küldte meg" - írta honlapján az ÁSZ. A szervezet közölte, hogy a polgármester ezzel megszegte az adatszolgáltatással kapcsolatos kötelezettségét, ezért a vonatkozó jogszabály alapján szabálysértési eljárást indítanak ellene. Tétényi Éva független polgármester elmondta: a városháza pénzügyi osztálya jelezte az ÁSZ-nak, hogy a kért összesítéseket azért nem tudták kitölteni,...

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Milyen vezető az aki zrt. vezeti ha nem tudja adatszolgáltatási kötelezettsége van.
Dr.luigilongo60
A boszorkányüldözés zavartalanul folytatódik.
profon
@luigilongo60: Csak nem az igazi boszorkányt üldözik !
KöBüKi
Erre vártam.! - mert boritékolható volt és csak idő kérdése.!Tessék mondani ??? - a meggyespite ül már?? - esetleg felakasztották???
Dr.luigilongo60
@KöBüKi: Mondjuk abban Én is kiegyeznék, ha polgi asszonyka kapna egy százezres pénzbírságot, medgyestompinak a talpa alatt meg fütyülne egy tíz percet a szél, persze csak az arányosság kedvéért.
Az asszonkának meg majd összedobgyuk azt a kis lét.
sasi1115
Gerinc az megint nincs, szégyellhetik magukat.
Az ÁSZ ahhoz mit szól hogy a fitymáreszes képviselőtestület ki akarta fizettetni a gennyesmeggyes elvesztett pereinek a költségét a város pénzéből (ami nincs), ráadásul visszamenőleg.
Vastagbőrű pondró banda!!! Á(l)SZ-entek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.