Elképzelhetetlen gazdasági növekedés a Magyar Nemzeti Bank (MNB) támogatása nélkül a Fidesz frakcióvezetője szerint. Lázár János az MTI-nek adott interjújában úgy fogalmazott: a jegybank "nem Simor...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Hódmezővásárhely meg nem a tied hanem az ott lakóké. Milliárdos tartozást halmoztál fel most meg ugrálni akarsz.a bank ellen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
következésképp a 2011-első 3 negyedévi hitelugrásnak abszolute semmi köze az imf törlesztéshez
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Ki a szart érdekel a tyúkszaros linked mikor én csak a saját pénztárcámnak hiszek és bizony abban az időben 250 ért is lehetett váltani de most? A rohadék zorbánc saját maga mondta hogy készüljön fel mindenki a 300 felettire. Na ennyi az összes gazdaságpolitikájuk. Üzenem a böszme zorbáncodnak hogy én már a 400 felettire is felkészültem.
Csizmás Kond
@Felipe: Csak mert az a tyúkszaros link valamivel hitelesebb mint a te ájuldozásod...és ha ennyire nagylegény vagy akkor miért sírsz ?
Dr. Felipe
@Csizmás Kond: Én sírok? Ezt hol olvastad ki csöppnyi agyaddal? Én tényeket közöltem. Sírni majd te fogsz mikor bukik a böszme főnököd.
gabrella
A munkájában mindenki annak tartozik hűséggel,lojalitással akitől a fizetését kapja!
Ezt minden embernek tudomásul kell vennie!
Dr. Felipe
Lézer elvtárs azt már elég hamar el tetszett felejteni hogy járai MNB elnök elvtárs ott tett keresztbe Fleto nak ahol csak tudott. Abban az időben önnek nem volt fontos a gazdaságnövekedés? Memória elvtársak memória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.