Ezen a héten válaszol Orbán Viktor arra a levélre, amelyben az Egyesült Államok aggodalmait fejezi ki a magyar kormány tevékenysége miatt. Giró-Szász András kormány kormányszóvivő szerint Orbán bármit hajlandó megvitatni a külügyminiszterrel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
@Csizmás Kond: Te is jegyezz meg egyet:
Nem azért kellünk mert kellünk, hanem nem akarnak egy válság- csődtömeg gócot Európa közepén. Ahonnan már a történelem folyamán egy-két probléma elindult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
hát ahogy elnézem a hozzád hasonlók.
mert ugye négy kerék, három szoba, meg államilag támogatott lakáshitel (orbán), meg magas forinttkamat (járai), meg nem kellmegszorítás fejlesszönk kötvényből (fideszes városvezetők, pl lázár páva ...), 14. havi nyugdíj...
és még sorolhatnám
bundi
csak az államilag támogatott lakáshitel ha jól tudom évent 600 milliárdot ütött az államháztartáson
Dr.luigilongo60
@bundi: Igen , amit csupa jóindulatból rá is testáltak Megyóra.

Ha ez a sok túlokos fütyeszes idióta mindig előre tudta a tutit, akkor miért vannak nyakig eladósodva a fitymáreszes önkorik, ráadásul devizában?
A fütyeszes nagyjaink magánemberként is ebben a cipőben járnak.
Ennyire hülyék voltak, vagy csak most akarnak ennyire okosnak látszani?
bundi
"Cséfalvay Zoltán a Lakáshitelesek válságban: megoldások rövid és hosszú távon című, ellenzéki kezdeményezésű politikai vitában szerdán az Országgyűlésben elmondta, hogy az új konstrukciókkal jobban megéri majd törleszteni, mint kiszállni a hitelből, nem kerül utcára az, aki az anyagi helyzete miatt nem tud fizetni, a banknak pedig jobban megéri majd megegyezni a hitelessel, mint bedönteni a kölcsönt. Felidézte, hogy az első Orbán-kormány létrehozta a jelzálog-hitelezési rendszert, ezzel elősegítve, hogy a lakáshitelek kamatai 4-5 százalékra csökkenjenek. Mint fogalmazott, az otthonteremtési program „lelke” az állami kamattámogatási szisztéma volt."
forrás cséfalvy-tól:
lakás-hitel.hu/kiszamithato-es-fizethet-lesz-a-lakashitel-torlesztes.html
silber13
Azt hiszitek, az USA elfelejtette Orbán Vityának a Gripen kontra F-16 húzását?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.