Spontán tüntetést tartott Orbán Viktor mellett nyugdíjasok egy kisebb csoportja kedd délután az Opera előtt - jelentette a Hír24. A résztvevők imádkoztak is a magyar miniszterelnökért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@silber13: Ezeket ne sajnáld! nekik nincsenek napi gondjaik, azt hitték hogy ott lesz a cigus is hogy kezet csókolhassanak neki , vagy a seggét csókolják!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Nmariskának nincs ínyére ide vakkantani ?
Mert egy másik oldalon azt irta, hogy a ballibsi öreg
rozzant nyugdíjasok tüntettek csak...egy másik tüntetésen
nmaria
@nyanya001: Jaj, hát dehogynem vakkantok, de ilyet nem írtam, hogy "rozzant", nem emlékszem pontosan, de ez biztos, tisztelem a kort, ezt nagyon komolyan mondom, de ezt a szimpátia tüntetést, ahol voltak vagy 30- an, nem is foglalkoztam vele.
Az_Ember_fia
A tanyaszomszéd kérdezte kétezerért elmegyek-e vele pestre?
Adnak enni is! Ja busz megy innen Vásárhelyről!
darwin
@Az_Ember_fia: Ha lennének ilyen" tüntető járatok" jó lenne.Mehetnénk mi,vidékiek is egy kicsit gyújtogatni,meg ordibálni.Egy vidéki hol ordibálja ki magát? Már a kocsma is drága.A focimeccs olyan uncsi.Én is a TV székházat akarom!Mi ez a szegregáció és diszkrimináció?
Dr. Felipe
Nyuggerek tömege (30fő) tüntetett az Operánál éltetvén szeretett vezérünket. A kemény mag még egy félelmetes "Gyurcsány takarodj" ot is megeresztett. Majd imátkoztak a vezír lelki üdvéért és a kiállított viaszbábujának kezet csókolva rendben elvonultak az Astoria felé. Rendbontás nem történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.