Civilek és pártok tüntettek csütörtök este Kaposváron a kormány politikája ellen. A Magyar Szolidaritás Mozgalom somogyi szervezetének felhívására körülbelül háromszázan jelentek meg a város főterén az MTI tudósítása szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na ,. nyílik a szemük az embereknek ?
Feraj49
Sajnos fenntartásokkal kell kezelnem ezt a hírt!Ahol megjelenik az ország egészségügyét elbaltázó SZDSZ. /mikor az MSZP. bukása is főként SZDSZ. miatt következett be / az LMP.a Magyar Szolidaritási Mozgalom,de mindenkinek a saját lelkiismeretére van bízva.
szaboria1
@Feraj49: Szerintem most nem azt kell nézni ki kivel szimpatizál pártilag hanem azt mennyire tudnak összefogni ez ellen a kormány ellen. Mert akinek gyermeke unokája van azoknak a jövőjét fogja félteni és tiltakozni fog ez ellen a politika ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.