Orbán Viktor egy friss posztot tett közzé Facebook-oldalán, ahol kerek-perec elmondta, mit gondol Manfred Weberről. 

Ahogy azt a Propeller korábban megírta, Orbán Viktor szerint Magyarország azért kapta a migrációs birságot, mert a Fidesz megnyerte az EP-választást. A kormányfő azt is elárulta korábban, hogy szerinte "Manfred Weber régi ellensége Magyarországnak. Hozzá képest Ursula von der Leyen csak egy ministráns kislány."

Orbán még a meccsnapon is politizál, újra megsorozta a legnagyobb ellenségét, a  hungarofób német politikust

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

A miniszterelnök legfrissebb posztjában azt mondja, hogy Manfred Weber kifejezetten utálja a magyarokat, ezért ő az egyik legkomolyabb ellenségünk jelenleg: 

"Manfred Weber úr egy hungarofób ember, gyűlöli a magyarokat, mindig is gyűlölt bennünket. Nekünk tudja be, hogy ő nem lett bizottsági elnök, kereszteztük az ő ambícióit. Ő az egyik legrégebbi ellenfelünk, ellenségünk az európai politikában és most ő az Európai Néppártot vezeti. Azt tisztáztuk a német kancellárral, hogy Magyarország és Manfred Weber között fennálló konfliktusok nem német-magyar konfliktusok, ezek nem terhelik meg a német-magyar együttműködést, ez egy Brüsszel-magyar konfliktus."

Az Európai Néppárt volt az, amely korábban majdnem kizárta a Fideszt a soraiból, és a napokban felvette a Magyar Péter vezette Tisza pártot az európai parlamenti frakcióba. A Fidesz 2021-ben lépett ki az Európai Néppártból, hiszen a tagsága már fel volt függesztve, és biztos kizárták volna őket, ha nem lépnek ki. Orbán Viktor azóta keresi, hogy melyik frakcióhoz tudna csatlakozni az Európai Parlamentben.

Szombaton az MTI számolt be arról, hogy Orbán Németországban járt.

Magyarország és Manfred Weber, az Európai Néppárt vezetője közötti konfliktusok Magyarország és Brüsszel közötti konfliktusok, nem terhelik meg a német-magyar együttműködést – mondta a miniszterelnök pénteken Berlinben a közmédiának nyilatkozva, miután tárgyalt Olaf Scholz német kancellárral.

Orbán Viktor közölte, tisztázták a német kancellárral, hogy a Magyarország és Manfred Weber közötti konfliktusok nem német-magyar konfliktusok, nem terhelik meg a német-magyar együttműködést, ezek Brüsszel és Magyarország közötti konfliktusok.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hiába no, Soros bácsi kiöregedett kell az újabb ellenség. Weber lett az.
orbán minden nap remgve imádkozik, hogy Trampli győzzön ja és Zelenszkij bukjon.
utolsó reménysége. Azt nem mondom, hogy térden állva imádkozik mert nem tudna térdre ereszkedni, de ha lelöknék is nem tudna talpra állni.
Lehet Trampli nyer és leszarja orbánt ahogy a többi szíve választottja is teszi :DDDDD
Nem volt még ilyen aljas piszok szemét hazaáruló minielnökünk.
Remélem elnyeri méltó büntetését.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Klinikai eset. Fel sem merült benne, hogy a bírságot azért kapta Magyarország, mert b@szik a migrációs jogszábályokat, amire már kis hazánkat kötelezték, a nemzetközi (uniós, ENSZ) előrírásokhoz igazítani
sándorbence
no no nem a magyarokat utálja mert akkor nem vette volna a pártba a magyar képviselőket
magát és pártját utálja mint kis hazánkban még több millió ember is
Loksmith
A magyarok legnagyobb ellenfele ön, Minielnök dr. úr
rücsü41
Inkább Wébert sorozza meg mint az asszonyt!Ismerjük már Viktort, hétvégi agymenése volt, és Soros Gyuri bácsi, a jótevője már nem jut az eszébe!
telegdilaci
@Horizont:Ez a Magyarok utálása az Orbán agyában létezik kizárólag nekik van személyes problémájuk Manfred Weberrel nem a Magyarokkal van gondja csak Orbánnal a vállalhatatlan politikája miatt,én Orbánnak azt sem hiszem el amit kérdez!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.