Az 1954 után született szolgálati nyugdíjasok nem ritkán 40-50 ezer forinttal kisebb ellátást vehettek kézhez januárban, mint decemberben - írta Korózs Lajos, az MSZP szakpolitikusa az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
@marlin2: Én a saját családomat erősítem főzéssel, mosással, takarítással. A férjemet, a fiaimat, a szüleimet szolgálom nagy szeretettel. A politika már nagyon régen nem érdekel. Mindegyik párt a saját zsebeinek a megtömésével foglalkozik, a saját embereinek pozícióba ültetését tartja szem előtt. Hogyha azt hiszed, hogy nekem még mindig 25 %-os az áfa, és 300.- Ft-be kerül az üzemanyag, akkor tévedsz.
De!
Amíg az én drága férjemnek 67 éves koráig kell majd húzni az igát (ma is dolgozik és holnap, vasárnap is dolgozni fog!) addig nehogy már örüljek annak, hogy fiatal emberek a valagukat vakarják otthon, mert ők esetleg 20 évet dolgoztak mint rendőr, vagy katona, vagy tűzoltó.
Hidd el, ha nem lennének rossz tapasztalataim ezzel kapcsolatosan, akkor befognám a számat. De amíg az én gyerekeim alig látják az apjukat, aki olyan munkát végez, ami sok százezer ember számára az életet, a jövőt jelenti, ne már hogy jó szívvel nézzem a környezetemben élő olyan emberkéket, akik nagyon magas nyugdíj mellett negyvenvalahány évesen a kisgyereküket kísérgetik reggel az óvodába, utána pecázni járnak, vagy sétafikálni indulnak, tehát nagyon kellemesen töltik a fiatal nyugdíjas éveiket…
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
X-ray
@Darthon1: @diktátor: Egy és ugyanaz vagytok. Szombat este itt koptatod a billentyűzetet? Muszáj? Mennyit kapsz érte? Akárhol megszólalsz, mindenhol leégetnek a primitív, gyalázkodó szöveged miatt, íme:

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:VrPBo6mduV8J:w3.olajkk.szoljon.hu/cikk_hozzaszolas/374182%3Fp%3D3+%22Darthon1%22&cd=6&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
diktátor
@X-ray: "...Szombat este itt koptatod a billentyűzetet? Muszáj? Mennyit kapsz érte? ..."

Te mit csinálsz, te szerencsétlen? Ennyire nem lehetsz idióta! Atyám...hjaj...
Darthon1
@X-ray: Gyökérkefe két óra kellett, hogy be tudj másolni valamit, ami szerinted rám nézve kellemetlen? Hát édes fiam te primitívebb vagy, mint gondoltam. Amúgy amit ide linkeltél teljesen vállalható a részemről. Persze ahhoz értelmezni is tudnod kellene.
És még mindig nem az én nickem a "Diktátor"
Egyik szavaddal ütöd a másikat, nemrég még azzal vádoltál, hogy mindenhova ugyanazzal a belépőnévvel jelentkezek be.
Viszont lassan teljesen megértem Diktátort, hogy miért írt neked ilyen hsz-t.
X-ray
@Darthon1: Gondolod, hogy következmények nélkül meg lehet alázni mindenkit? Mondjuk énrólam lepereg, mert te egy senki vagy számomra, de olvasd csak vissza, kiket sértegettél eddig?

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IjJU0z0e5A8J:www.bama.hu/baranya/kozelet/ismet-balhe-volt-a-testuleti-ulesen-360843+Nem+ismeri+a+szitu%C3%A1ci%C3%B3t!+%C3%89n+aug.+20.-%C3%A1n+%28ha+j%C3%B3l+eml%C3%A9keszem%29+voltam+lent+Moh%C3%A1cson,+egy+alkalommal.+K%C3%BCl%C3%B6nb%C3%B6z%C5%91+orsz%C3%A1gokb%C3%B3l+j%C3%B6tt+t%C3%A1nccsoportok+adtak+el%C5%91+m%C5%B1sort+a+F%C5%91t%C3%A9ren.&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

"5. Darthon1 2011. február 18. 15:46

4. VargaApuka szerintem te a Gömbbe sem mernél belenézni. Tudod melyikbe, a seggömbe."
Darthon1
@X-ray: szegény neked agyadra ment ez a dolog. Mi a célod ezzel, hogy két óránként bemásolsz ide valamit te félhülye? Az előbbit is vállalom, ha valaki elolvassa a teljes oda vissza hozzászólást, rájön, hogy egy hozzád hasonló agyhalottal vitáztam. Ezt viszont itt és most befejeztem.
Pálinkafőző Rézüst
@X-ray: ez így nem etikus! És semmi közünk a magánéletetekhez! Intézzétek privibe, van rá lehetőség! Köszi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.