Az Európai Unióból való kilépés szükségességét hangsúlyozta a Jobbik elnöke pártjának szombati demonstrációján, amelyet az Európai Bizottság magyarországi képviseletének épülete elé szerveztek. A rendezvény résztvevői a színpadon egy uniós zászlót is elégettek.

Vona Gábor hadüzenetnek nevezte José Manuel Barroso szerdai levelét, amellyel szavai szerint az Európai Bizottság Magyarország függetlenségét sértette meg. Vona Gábor hangsúlyozta: népszavazáson kell dönteni az ország unióból való kilépéséről.

Szavai után a tömeg Lépjünk ki! és a Vesszen Trianon jelszavakat skandálta.

MTI

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Vona nemzetvezető testvér ezzel a kijelentéssel már elkésett mert zorbánc lényegében már kivezette az országot az UNIO ból. Már csak pénzt kuncsorogni ment vissza pofátlan módon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Kutyafüle:Javítok: csöndben maradnának.
senkifia68
@Kecske Béla: Nem hinném, hogy ez a megoldás! Viszont jó lenne, ha a franciák és németek jó létét nem a kontinenssel fizettetnék meg!!! Mert lehet, hogy a németek és a franciák adják be a legtöbbet a közösbe, de abból amit a gazdaságilag és politikailag gyengébb tagországokból ki tudnak sajtolni a bankjaik és multijaik közreműködésével.
Sőt tovább megyek! A franciák és németek is a multi érdekeik alárendeltjeként működtetik politikai és társadalmi szerveik jó részét. És ezeket használják ki a nemzetközi érdekeik érvényesítése során. (lásd. Suez - Sarkozy).
Én is szeretnék egy egységes, egyenrangú, demokratikus és szabad Európában élni!
De a mai az nem az! Mega multik és financiális spekuláns lobbyk érdekszövetsége alá rendelve!
Dr.luigilongo60
És akkor most a Jobbikos EU parlamenti képviselők visszaadják mandátumukat és eddig felvett fizetésüket?
zsolti
ennyi telik tőle, meg az együgyű híveitől. hajrá, kormányra velük, de tényleg, aztán vesszünk össze mindenkivel, vigyék bele az országot egy háborúba, és ha minden nyakas magyar odaveszett már, utána hintsék be majd a szomszédaink sóval a területet, a mélyszántás után pedig jöhet ide egy értelmesebb nemzet. pl. haitin van még mindig félmillió ember a szabad ég alatt, a földrengések miatt.

az utolsó kettő magyar úgyis egymás szemét fogja kivájni. de előtte közösen elégetnek még egy zászlót, hogy jobban essen.
profon
@luigilongo60: Így van és ne is utazgassanak sehova ,hanem menjenek ki a nagy magyar pusztába ,oszt ott veregessék csalánnal a himbilimbijüket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.