Gazdaságpolitikai fordulatot, reformokat sürgettek a Demokratikus Koalíció konferenciáján felszólaló előadók .

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Arra emlékszem, hogy amikor vizitdíjat fizettünk, a kórházakban még a hangulat is másabb volt és az orvosok is türelmesebbek! Igazságos is, mivel csak az fizet aki használja az egészségügyet. A tandíj is jogos, ám annak is megfizethető árának kellene lenni, senkit nem kényszerítve nagy adósságba az iskola végeztével.
Olyan kormányra van szükségünk, mely él és élni hagy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SELIG
@gabrella: Nem szabad a hamisságot csak férfias tulajdonságnak beállítani. 50-50%.
kiscserkész
Én meg az ilyen kitaláloknak a seggén vezetném be a láncot, amit a szájukon kihúzva összekötném őket hogy még csak véletlen sem hagyják el egymást.
senkifia68
@Pálinkafőző Rézüst: Ki az a Varga Miklós?
senkifia68
@Disznópofa:
Arra emlékszem, hogy amikor vizitdíjat fizettünk, a kórházakban még a hangulat is másabb volt és az orvosok is türelmesebbek!

Akkor te nyilván orvos vagy, vagy akkor orvostanhallgató voltál.
Én arra emlékszem, hogy fizettem a regisztrációnál, aztán fizettem másnap a laborleletnél,majd megint fizettem amikor visszavittem a leletet az orvosnak, aki felírta az injekciót, amelyért elmentem a patikába, ott dobozdíjat fizettettek, aztán el kellett mennem vele az ügyeletre, ahol az ügyeletes orvos még 450 Ft-ot fizettetett velem amiért beadta, aztán a kezembe nyomtak egy számlát, hogy gyűjtsem össze őket és beadhatom a városi jegyzőhöz, aki majd eldönti, hogy az önkormányzatnak van e pénze visszafizetni.
Honnan lett volna neki? A milliós jutalmakat is hitelből fizették, nem gondolhattam, hogy nekem is hitelt vesz fel az önkormányzat arra szar 2200 Ft-os vizitdíjas számla gyüjteményemre?!
Disznópofa
@senkifia68: Van igazság abban, amit írsz, ám ha azt akarjuk, hogy jobb legyen az ellátás valamit mégis csak tenni kell. Azt kell kidolgozni, hogy egy kivizsgálás a betegség megállapításához ne kerüljön több ezer forintba csak azért, hogy a kórház jobban járjon és ezért felesleges vizsgálatokat írnak elő. Minden félnek van igaza, arra kell törekedni, hogy mindkét félnek a legjobb legyen. Nehéz ügy.
Az_Ember_fia
Én pedig vért adok és van papírom a 100 nál többszöri véradásról.
Emiatt aztán bárkinek meg tudom mutatni a lefóliázott igazolást a mentességről.
Nem csak szövegelni kell a hazafiasságról és egyéb lózungokról, hanem ahogy a költő mondá:
"Nem elég a jóra vágyni, A jót akarni kell.
De nem elég akarni, Tenni, tenni kell."
A gyengébbek kedvéért: Váci Mihály

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.