Két év alatt 70 ezerrel nőtt a dolgozó emberek száma, de megelégedésre nincs ok, a növekedési terv segítségével Közép-Európa termelési központjává és legversenyképesebb gazdaságává kell tenni Magyarországot - közölte Szijjártó Péter vasárnap a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb elemzésére reagálva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Disznópofa: Nyanya mondta egyszer, mikor meglátja ezt a barmot, még a talpa is ökölbe szorul, úgy látszik ez a dolog már a járvány méreteit feszegeti.

Peti helyből olyan hülye, mint más nekifutásból.

Viccet félretéve, szerintem maga is tudja, hogy ökörségeket beszél, nagyon is tudatos ez a jól jövedelmező seggnyalás.
Disznópofa
@luigilongo60: Hiába próbálja titkolni, mi tudjuk, hogy szardíniás doboz nyelve van. Fel van tekerve, mint amikor kinyitod a halkonzervet, különben nem tartana ki ennyi éven keresztül és ezzel a nyelvel mélyrehatóbban és csontig hatóan tud használni!
Dr.luigilongo60
-Tudsz úszni?
-Nem.
-És ha megfizetlek?
Akkor átúszom az Atlanti óceánt is.
anka
- és mekkorát hazudna ha neki is futna?
overdose1
Szijjfasz maga a hazugság még álmában is hazudik.Mindig azt fújja ami ellentéte az igazságnak valaki befoghatná a mocskos pofáját hányok tőle!!!
Fater59
Változatlanul , akkora barom , hogy ülve nyalja, a Holdat !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.