A szefárd íztelenuborka-maffia miatt eszünk vizes hagymát és papírízű húst? Képes-e rontani a helyzeten Orbán Viktor és a Darányi-terv? Jobb lesz-e a pörkölt, ha kitiltjuk a külföldieket?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@profon: De az eu támogatás az jól jött, amiből az 50 milliós traktorokat megvehették !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Mert az index cikk írója azt szereti fogyasztani? Mivel ő nem magyar, ezért add ilyen sértő címet, így lesz ő különös egyéniség.
Állami gondozott
@Kutyafüle: Nem ezen múlik a világ dicsősége!
kiscserkész
@keresztapa: Ne az cikkíróra tereld a felelősséget! Hanem menjél ki Ausztriába, vagy Németbe és vegyél ott élelmiszert, vagy bármi mást, meg itt, azonos csomagolású terméket, kóstold meg, mossál vele, és utána foglalj állást.

-Miért nem lehet az itteni multikban, hipermarketekben nyugati vásárlóval találkozni? Mert a szart nem eszik meg. Ezt egy német barátom mondta mikkor becsaltam egy multiba vásárolni: "ti ilyen szart esztek?" - én még a kutyámnak sem adnám oda. Azóta én sem járok ilyen helyekre.
keresztapa
@benhur: A cikk sértő szava a szarszó a magyarra nézve, de ha neked ez nem sértő akkor igazad van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.