Az új gazdaságpolitika eredményei már látszódnak: egy év alatt duplájára nőtt az új munkahelyek száma Magyarországon, ráadásul úgy, hogy a legtöbb új álláshely a legnehezebb helyzetben lévő térségekben jött létre - közölte az MTI-vel csütörtökön a Fidesz szóvivője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Lószart, mama. Azok csak pár hónapos, részmunkaidős közmunkák. Erre ne verjétek már a melleteket. Valódi munkahelyekkel dicsekednétek inkább.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jábos vitéz
akkor jöjjön le, és ezt mondja azoknak az embereknek akiknek mostanában mondanak fel, elég sok van sajnos, mivel leállt a magyar gazdaság. Legtöbb ismerősöm ment ki külföldre, mondja a szemükbe legyen ilyen bátor, mondja bele a szemükbe hogy sok uj munkahely jött létre.
Tutti
Boszorka ez a nő, meg kéne égetni!!
darwin
@Tutti: Sértés az igazi boszorkányokra nézve!Az igaziak csinosak,csábosak,kedvesek.Ismerek néhányat.No ez a lófogú, büdös banya nem olyan.
Tutti
@darwin: Igazad van, akkor legyen büdösbanya :)
Dr. Akula
A kifli csücskénél nem lát tovább, akkor miről is beszél ez a szerencsétlen nagyon szőke???
Tutti
@Jábos vitéz: Átkozom Őket, mert miattuk kellett kimenni a lányomnak is külföldre dolgozni. A híreket hallgatva egyik frászból a másikba esek. Itthon a diplomájával kapott fél tanári állást, és még az is kiderült, hogy nem fizettek utána egészségügyi hozzájárulást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.