A válaszadók többsége szerint nem kell lemondania a plágiumvád miatt Schmitt Pál köztársasági elnöknek - derül ki a Medián felméréséből. Hann Endre, a cég ügyvezető igazgatója az InfoRádiónak azt mondta, hogy a kormánypárti szavazók között 90 százalék volt azok aránya, akik szerint a köztársasági elnöknek nem kell lemondania.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Miért is mondana le mikor már úgyis mindegy ennek az országnak, ha a szart felteszik a polcra attól még szar marad hiába képzeli lekvárnak magát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
Gyerekek! Hát azért kéne lemondania mert amikor a Clinton furulyázni tanította a gyakornokát mekkora balhé lett belőle.
Egy köztársasági elnök legyen erkölcsileg feddhetetlen, és még csak egy apró fekete pont sem lehet az életében, ez meg ott megbukott hogy komcsi volt:DD
adrenalink
@red: Pedig Józsi bácsi évekig mondta, hogy monnyon le. És végül kit rúgtak seggbe? :))
Hopppá
Szomorú, hogy mások véleménye alapján latolgatja leköszönését. El sem szabadott volna vállalnia...
silber13
A Médián kap egy nem várt levelet Viktortól, melyben Lancelotunk közli, széles körű konzultációt folytatott és a megkérdezettek egybehangzóan állították, Plajbásznak maradnia kell! Pontosan addig, míg Viktornak nem készül el a Sándor palota kertjében a műfüves, ezüstözött kapujú focipálya! Na akkor monnyon le!
full
Nem is kell .Elég ha a háta mögött röhögnek az emberek.
Január
Tisztázni kellene a helyzetet, s ennek megfelelően cselekedni. /A németeknél lemondott a tisztségviselő - miniszter? - amikor kiderült a plágium./
Hallgatás beleegyezés - Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.