Több helyi Fidesz szervezet is besegített a szombati, Békemenet Magyarországért elnevezésű rendezvény megszervezésébe, leginkább kedvezményes buszjáratok indításával. Így a vidéki résztvevők ötszáz és kétezer forint közötti összegért utazhattak a fővárosba és onnan haza. A főszervező Bencsik András szerint igazi spontán láncreakció indult be, nem volt kapcsolatuk a vidéki Fidesz szervezetekkel. A szombaton még egymillió résztvevőről számot adó újságíró hétfőn már csak ötszázezer demonstrálóról beszélt. A becslések szerint körülbelül százezer ember vett részt a menetben.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ha jól számoltam akkor 49999 en voltak!Nem számoltam bele a hídon vonyító félhülye nőt.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Nézve a képet nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy éppen meleg levest osztanak egy mozgó konyháról a rászorulóknak a fityiszes szeretet szolgálat szerető szolgái.
dr. prédikátor
Ha jól számoltam akkor 49999 en voltak!Nem számoltam bele a hídon vonyító félhülye nőt.!!!
vukkocska
@prédikátor: És Anka majmát beleszámoltad?
DR Eric CARTMEN
De most őszintén!! Ki nem sz@rja le, hányan voltak, és ki fizette az utazásukat??? Egyedül az a bosszantó, hogy külföldről is hoztak ide menetelőket, hogy a kormányt éltessék. Majd ha ide fizeti az adóját, és itt szopik az idióta kormány miatt, akkor meneteljen mellette!! ADDÍG KUSS-és OTTHON TÜNTESS!!!
anka
@eric cartmen: - csak azt a román meg a szlovák nem engedné!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.