Kulturális témák, civil kezdeményezések vagy akár vicces kütyük fejlesztésének elindításához nyújt segítséget egy mától új lehetőségekkel működő portál, a www.creativeselector.hu. A hazánkban eddig ismeretlen kezdeményezés olyanok jelentkezését várja, akik kreatív projektjeiket szeretnék megvalósítani, továbbá segít abban, hogy az ötletgazdák anyagi támogatókat találjanak terveik valóra váltásához, miközben serkenti a közösségi összefogást.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ezt már nem hiszem el. nekem volt nem is egy és lenyúlták Az egyik leg nagyobb, a Szegedi műjég pálya volt -Egy repülőgép szerelő dolgozott a Pick gépházban, akivel igen jó barátságban voltunk. azzal agyaltuk ki mi hogy és mennyibe kerűlne. Mert a kapacitás adva van.Be is adtam.nem fogadták el ,Majd két hónap mulva a főmérnök beadta Amikor szóltam, az volt a válasz Jegyezze meg! ez egy hentesnek nem is juthat az eszébe. ha meg sokáig zavar, teszünk hogy a kislánya ne járjon az ovodába.ön meg bér csökkentést kapjon. Na ki találta ki a jég pályát?? Nekem semmi közöm hozzá de a kislányom ovis maradt.és nekem is volt pénzem mindenre..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.