Szijjártó Péter szerint a magyar kormány és a Nemzetközi Valutaalap a kiszámítható gazdaságpolitikában egyetért, azonban a költségvetési hiány kapcsán mást mutatnak a kormány számai.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
Story:"A hétvégi kormányt támogató felvonuláson nem hallottunk a sünökről! Persze ez nem jelenti,hogy nincsenek vagy meg változtak! LEGUTÓBB ESTE 11-KOR BÜNTETETT MEG KÉT PRIMITÍV KIS GECI 20000 FT-RA MERT A VÁROS FŐTERÉN 2-3M-RE MENTEM ÁT A ZEBRA MELLETT!a KIS KÖCSÖG TÖRM. KÖZÖLTE VELEM ,HOGY ELTÖRNÉ A NYAKAM!ÉN ITTAS VOLTAM ÉS KÖZEL 60 ÉVES!20 éve eltörtem volna a nyakát egy ilyen kis takonynak, most sajna már nem vállalom! Bosszú álló nem vagyok de feledékeny se! Körülnyírt hajú kis köcsög örm.-nek meg mutatta , hogy kell megszopatni az öreget!Ha a sötét utcába hívom őket mert a romák parádéznak két óra alatt nem eszi a fene őket oda! A főtéren 2m-en belül ott vannak! Sünök! Költsék gyógyszerre a pénzt"
Ezen kéne változtatni még a kedves Kormánynak.
Hellcat
@szaboria1: Én úgytudom a Nemzetközi Hivatásos Hazudozók iskolában tanult Pofa és gyomoredző szakon. A szőke barátnőjével együtt. :)
szaboria1
@Fater59: Semmi gond ugyanis van annyira rafinált, hogy csak azt közli, hogy a Bp Közgászon végzett. Így sokan hiszik , hogy közgazdász.
szaboria1
@Hellcat: A lényeg az, hogy ez is csak a politikából él már 20 éves kora óta.
Hellcat
@szaboria1: Hát ezzel a fidesz szóvívő dologgal akkor hamar lőttek a karrierjének. Ennyi arcátlan hazudozás után elég sok embernél kiírta magát a hiteles emberek közül. (Teszem hozzá abszólút nem bánom hogy befürdette magát az kis takonypolc!!! Szarházi aki 140e forintért csináltatja CSAK a haját!!)
marlin2
@Fater59: Maradjunk abba, hogy egy vasutasnak a tizedik szomszédja is hülye!! Ahol meg a családban a felmenők is sínbohócok ott végképp hülye a gyerek!! Na így volt ez a Szíjjártóéknál is!!
@szaboria1: Ja, a politikából, meg abból amit a győri PFT-tól "lenyúltak"!! (bocsánat. privatizáltak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.