Az Erste 307 dolgozója kapta meg a hét elején a leépítésről tájékoztató levelet. A munkaügyi központokat 24-én értesítette a bank és aznap tájékoztatta az érintetteket is, a felmondólevelek csak ezután érkeznek. Az eredetileg tervezettnél kisebb leépítés az átszervezéseknek és a betöltetlen álláshelyek megszüntetésének köszönhető - közölte a pénzintézet....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Így is, ha bement az ember az ERSTE bankba, két, legfeljebb három ember fogadta az ügyfeleket. Nagyon sokat kellett várni. Majd ha az ügyfeleik elpártolnak, végiggondolják, hogy mi a jobb a számukra.
orogordog
Szarba van a nagy plusz bevétel (extra profit), már el is húznak, csak ara lenék kivi önös érdekből is kik adják át a hiteleket és lízingeket.
zsolti
majd mindjárt jön a lézer jános, hogy nem úgy van a!
Dr.luigilongo60
@orogordog: Minden vállalkozás extra profitra ácsingózik.
orogordog
@zsolti: Kirúgatott 307 embert alsó részről. (Ok , okozat)
Dr. Felipe
Abdán is bezárt a húsfeldolgozó. 86 ember került az utcára. Lehet hogy ők is mennek tapsolni a vezírnek mert időmilliomosok lettek. Viccet félretéve. Szomorú dolog ez kérem hogy a zorbánc és kusza szem a sikerekről, összefogásról, együttműködésről pampognak és közben fogalmuk sincs hogy mi történik az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.