A legtöbben néhány millió forintot, de volt, aki tizenötmilliót is megtakarított azon képviselők közül, akik éltek a múlt ősszel fideszes kezdeményezésre elfogadott devizahitel-végtörlesztéssel. Bár az [origo] mindenkit megkérdezett, a képviselőknek kevesebb mint harmada volt csak hajlandó válaszolni. Éppen a legnagyobb adósok hallgatták el, hogy hozott-e nekik hasznot a parlamentben tavaly megszavazott kedvező árfolyamú végtörlesztési lehetőség.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Miért vettétek el az összes gondolatomat :(:(:( EGyébként pedig a családi pótléktól kezdve minden törvénymódosítás nekik kedvez. Kinek van 5 gyermeke, aki több százezer forintot le tud írni az adójából? Örül, ha lyuk van a fenekén, és legalább fekete munkája van.
Vazul néni
Tessék szépen a megspórolt milliókat felajánlani jótékony célra a képviselő uraknak!
Számtalan olyan létfontosságú, emberi életeket, és sorsokat megmentő és megkönnyítő alapítvány és szervezet van, amik az 1%-okból működnek, és kb szeptemberig működik a finanszírozásuk. Utána meg valami jószándékú magánember finanszírozza meg a működésüket év végéig.
Pl: koraszülött mentő, hospice házak, stb...
silber13
Kép aláírás : " órákat egyeztetni! a "FORINT LEMINŐSÍTÉS TERV" szónoki támadása 5 perc múlva indul!
Dr. Akula
Mi az, hogy "is"??? Csak ők!!! Maguknak találták ki az elvtársak!! Mint a 16% adót!!
Nemde, Tódijózsi??
verőce21
Nemcsak a képviselők "végtörlesztettek". Mások is élnek ebben az országban rajtuk kívül. Az ismerőseim közül pl. ketten is kihasználták ezt a lehetőséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.