Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter részt vett az Európai Akkumulátorszövetség Brüsszelben megrendezett “European Battery Day” ülésén, ahol a felek megtárgyalták az

Forrás: Közbeszéd
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Pusztai: A szakemberek kihaltak a fidesz háza tájékán.
Van egy istenük aki a démonaival harcol, mert harcolni kell ha a fene fenét eszik is.
A többi meg érdekből lojális. És ahogy látjuk orbánnál csak ez a mérce.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Szegény Dzsoni és Árnika: Nincs rá szükségem köszi jól vagyok egy ilyen senki és semmi nem tud kiborítani.
Őrnagy
@Menőmanó: Te nem vagy Európai? Én európai vagyok. Ami rossz Magyarországnak, az rossz egész Európának! Ha Magyarországon rossz, akkor sehol se szabadna építeni Európában.

"És főleg betartják a környezetvédelmi előírásokat. Nálunk csak előírás van, betartatás nélkül."
Ez hazugság. Aki nem tartja be az előírásokat, azt keményen le kell csukni! Onnantól kezdve minden előírás be lesz tartva.
Szegény Dzsoni és Árnika
@Őrnagy: Na ebből látszik, hogy milyen naiv vagy; az ilyenek a legbefolyásolhatóbbak, mert lehet úgy csűrni-csavarni a szót, hogy igaznak hangozzék - simán meg lehet valamit magyarázni valamit jól, érveket felsorakoztatva mellette ÉS az ellenkezőjét is! Mindkettő nyilván nem lehet jó, akkor... ?
Őrnagy
@Szegény Dzsoni és Árnika: Akkor Gyagyás, ha 2035-tól betiltják a benzines és diesel aktók forgalombahozatalát, mert ez már határozat Brüsszelben, akkumulátorokra lesz szükség, mert az elektromos autók anélkül valamiért nem mennek Gyagyás, akárhogy csűröd, csavarod!
Ilyen egyszerű ez a kérdés!
Eladott Ország
@Szegény Dzsoni és Árnika: Orbán szerepelt a Sólyom András rendezte , 1983-ban készült Szegény Dzsoni és Árnika című tévéfilmben, ahol egy roma származású tolvajt alakított, hitelesen! Valaki szólhatna már neki, hogy vége a forgatásnak! Orbán egyszerre a nemzet szinésze és átka.
uploads.disquscdn.com/images/0a8c707e0114648c5699e9a395736863ef0183343f1ec799c85582d5b7ce131d.jpg?w=800&h=414
kép 2
twitter.com/janos_hary/status/1666689799070138369/photo/1
Szegény Dzsoni és Árnika
@Őrnagy: "2035-tól betiltják a..." Kincstári optimizmus! Elmondanám, lehet hogy nem is lesz olyan, hogy 2035. (ha [tűz]eső nem lesz, lesz, ha lesz, nem lesz)

"És amint Nóé napjaiban történt, úgy lesz az Emberfia napjaiban is: ettek, ittak, házasodtak, férjhez mentek, egészen addig a napig, amíg Nóé be nem ment a bárkába. Azután jött az özönvíz, és elpusztított mindenkit.
Éppen úgy lesz, mint ahogy Lót napjaiban történt: ettek, ittak, adtak, vettek, ültettek, építettek; de amely napon Lót kiment Sodomából, tűz és kénkő esett az égből, és elpusztított mindenkit.
Ugyanígy lesz azon a napon is, amelyen az Emberfia megjelenik."

Ha erre gúnyosan elhúznád a szádat:

"Tudjátok meg elsősorban azt, hogy az utolsó napokban csúfolódók támadnak, akik mindenből gúnyt űznek, akik saját kívánságaik szerint élnek, és ezt kérdezgetik:
"Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert mióta az atyák elhunytak, minden úgy maradt, amint a teremtés kezdetétől fogva van."
Mert rejtve marad előttük, szándékosan meg is feledkeznek róla, hogy egek régóta voltak, és föld is, amely vízből és víz által állt elő az Isten szavára. Ez által az isteni szó által az akkori világ özönvízzel elárasztva elpusztult, a mostani egek és a föld pedig ugyanezen szó által megkímélve megmaradtak, hogy tűznek tartassanak fenn az ítéletnek és az istentelen emberek pusztulásának napjára."

És mikor jön el ez a nap?

"Az időpontokról és alkalmakról pedig nem szükséges írnom nektek, testvéreim, mert ti magatok is jól tudjátok, hogy az Úr napja úgy jön el, mint éjjel a tolvaj.
Amikor azt mondják: !!! Békesség és biztonság !!!, akkor tör rájuk hirtelen a végső romlás, mint a fájdalom a várandós asszonyra; és nem fognak megmenekülni."

Hát így

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.