Az egykulcsos adórendszert csak akkor lehetne megváltoztatni Kósa Lajos szerint, "ha az ég egybeérne a földdel". A kormány az EU felvetése után foglalkozott a kérdéssel, de Orbán Viktor képtelenségnek tartja a módosítást - írja a Magyar Nemzet.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
AZ A KÉPTELENSÉG, AMIKOR

MEGSZAVAZTÁK

AZ EGYKULCSOS ADÓT !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@profon: Kerdvencem nekem is a Spongya Bob mese film. Sokat lehet lekövetkeztetni a valóság torzítottságára.
Dr.luigilongo60
Az egy húron pendülő oktondiak okulására:

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2011/09/27/europa_legversenykepesebb_adorendszere/

nemerrolvoltszo.hu/files/unokaink_is_fizetni_fogjak.pdf

Nem úgy vettem észre, hogy a fent felsorolt országokba igyekeznének fiataljaink, ez viszont tény és egyáltalán nem dogma.

Az agy szivacsosodásának tényleg tökéletes jele ,mikor valaki már olyan baromságra ragadtatja magát, hogy az Únió előírásai miatt cseszték el az új országtáblákat de erről Keresztapa sporttárs többet tudna mesélni.
almosd
Ne tudja megváltoztatni mert nem akarja,csak nem kéne ráfogni a szomszédra ha el ba...a,könnyű a másikra fogni,de felelősséget azt nem vállal .
gabrella
Pedig nagyon úgy néz ki,hogy az egykulcsos az emberek életét csak megnehezíti nem felemeli.
Lenne ebben is ráció,hogy a magyar gazdagok még gazdagabbak lesznek és munkahelyeket teremtenek de sajnos ha nem lesz fizetőképes kereslet akkor hiába minden.
De ha a foglalkoztatás terheit olyan arányban emelik akkor itt is bukik a dolog.
kinyílt a bicska a zsebemben
"Az egykulcsos adóval mindenki jobban jár." Ezt már tapasztaltuk, hogy nem így lett. De ha megmarad az egykulcsos adó, és tegyük fel megemelik a kulcsot 20%-ra, akkor miről beszélünk majd? Megtehetik ezt? Meg merik tenni? Vagy kitalálnak inkább valamilyen más nevű adót, ahogy már-már megszokottá vált az Ármány kormánynál
szaboria1
@Csizmás Kond: A személyi jövedelemadó a befektetők részére kevésbé érdekes nekik a másfajta adók az érdekesek amik igen magasak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.