Az Egyesült Arab Emírségek szívesen részt vesz az euróövezet megsegítésében - mondta az olajtermelő ország pénzügyminisztere, Szultan al-Manszuri vasárnap Davosban.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Vagy 30 éve gondolkodom már rajta, ha ilyen gazdagok az olajsejkek, akkor az arab világ népei miért élnek ilyen elképesztő nyomorban, Miért nő fel a harmadik generáció menekült táborban, amit a lenézett és megvetett nyugatiak könyöradományaiból tartanak fenn. Ha valaki netán azt a készen kapott választ írná nekem, hogy ennek is a zsidók az okai, netán - horribile dictu- Gyurcsány, az kérem ne koptassa a billentyűit...
anka
@a Pepita: - én úgy gondolom, inkább a mérhetetlen kapzsiság az oka, és nem a zsidók stb...!
- és ez látszik kiütközni a fitymarak párton is! - csak nekik nincsenek olajmezőik...:))))
a Pepita
@anka: Ez igaz, de van vagy 9 millió magyar, akikből kisajtolhatják az utolsó csepp zsírt is...Az olajsejkek tanulhatnának tőlük...
moiszikf
@a Pepita: Ez kultúra kérdése. Mivel sivatagi népekről van szó,szegényes létalapokkal vannak körülvéve (kevés ivóvíz,élelem).A kultúrájuk ennek megfelelően alakult,a történelem során. Ha valami hasznosból bőség volt,arra lecsaptak és nem osztozkodnak senkivel,csak családon belül,nehogy újra szűkölködni kelljen. Mivel a világ "pénzalapú" lett,azt féltik,amiből pénzt lehet csinálni. Náluk ez az olaj,ami fölött néhány család osztozik.

Az eurót annak áll érdekében megsegíteni,akinek abban vannak a tartalékai. Ezért sz@rik Kína az EU fejére,nekik dollárban vannak a megtakarításaik. Ha segítenek az eurón akkor romlik a dollár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.