Amiatt aggódnak a világ leggazdagabb és legbefolyásosabb gazdasági szereplői, hogy a túl nagyra növő jövedelemkülönbségek visszafogják a növekedést - egyebek mellett ez derült ki a davosi Világgazdasági Fórumon. Külföldi milliárdosok egy csoportja egy ideje már hangosan követeli, hogy hadd fizessen több adót, mert túl nagy a teher a szegényeken.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nm kell aggódni !
Kusza Szem megmondta 47 ezer Forintból jól kilehet jönni !
Lesz itt fellendülés !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Az a baj,hogy ide Matolcsyt nem hívták meg.
ila51
@nyanya001: még tán marad is belőle , amit elherdálhatunk ? :))
batukán
Ki ugyan? ...hát az egykulcsos adón még jobban meggazdagodott gazdagok. Majd ők lendítik a gazdaságot! Ám nem a miénket, hanem más országét, mert oda fektetnek be, ahol nem garázdálkodnak őrült emberek a kormányon!
lópicigáspár
@luigilongo60: Kereslet van! Fizetőképes kereslet hiányában van itt a nagy baj!
full
Az nem érdekli a kormányt,ha az üzletek is tönkre mennek.Majd a Viki meg a bandája ott a pénz!!Az emberektől mindent elvonni,utazás,nyögdij,levegő.
Levendula
Most már azt látom, hogy a szupermarketek is leárazzák a termékeit, mert így többet kaszálnak, mintha drága áron árulnák, de nem kelne el az áru.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.