A Malév rendkívüli vagyonfelügyelője hamarosan bejelenti a csoportos létszámleépítést, csak az operatív működéshez szükséges létszámot tartják meg, a többieket elbocsátják, a létszám azonban ma még nem ismert - ismertette a rendkívüli vagyonfelügyelő.

Limburger Lóránt, a cég megbízott vezérigazgatója hozzátette, hogy az elbocsátás nem érinti  a leánycégeket. Az anyavállalat  munkavállalói a januári béreket megkapják.

Azok az utasok, akik külföldön rekedtek úgy juthatnak Budapestre, ha másik légitársaságnál vesznek jegyet a visszaútra hivatkozva a Malév leállásra. Általában a légitársaságok kedvezményes jegyeket szoktak ilyen helyzetekben ajánlani - mondta. A számlát pedig itthon kell benyújtaniuk - mondta Limburger Lóránt.

Arra a kérdésre, hogy miért lehetett még csütörtökön délután is Malév jegyet vásárolni azt válaszolta: felelősen jártak el, "addig amíg van remény a működésre el kell adni a jegyeket, a helyzet azonban éjszaka változott jelentősen.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@full: igy kell munkahelyeket teremteni
- a csókosoknak -
Zolee75
Ebben a formában ez így nem igaz!!Munkahelyet teremet!-nyilatkozta anno a Fityesz!!az már lényegtelen h gondolta.1 milliót teremt/?/ 2millió csökkentése.Erre büszke Vittore és jutalmazza a kollégáit!
Levendula
A dolgozók maradnak? Vagy azok munkáját ezentúl a vezetőség fogja elvégezni?
feketeözvegy
Persze, felelősen kihúzták az utazni akarók zsebéből a pénzt! Ugyanis csak azok kapják vissza a jegy árát, akik 3 napon belül utaztak volna...de aki 4 nap múlva akart és megvette a jegyét?
taglo
Mesterségesen ,előidézett csőd ! Párnap mulva ujraindul,de addigra még a wc-s néni is FIDESZES -lessz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.