A budapesti járási hivatalok kialakítása miatt támadt rá meglehetősen felpaprikázva Pokorni Zoltán Pesti Imre fővárosi kormánymegbízottra a Fidesz pénteken zárult egri frakcióülésén - értesült az [origo]. A XII. kerületi polgármester szerint Pesti hatalmi ügyet csinált a körzetek kialakításából anélkül, hogy egyeztetett volna róla az érintettekkel. Orbán Viktor "bajtársiasságot" ígért a hivatalvezetői posztok kiosztásánál.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Bajtársiasságot!? Megakurvaanyját! Szóval az igazi bajtársakat - fegyveres és rendvédelmi szervek - már kinyírták!! Ez a barom egyedül háborúzik mindenki ellen!
Dr. Akula
@lópicigáspár: elmebeteg! Mikor távolítják el???
Dr. Felipe
Úgy látszik még mindíg több az eszkimó mint a fóka. Hát így nehéz lesz a zorbáncnak ekkora sleppet jóllakatni.
a Pepita
@Felipe: Ne féltsd Te az Orbáncot! Egy kis benzináremelés itt, egy kis áfaemelés amott megfejelve egy csepp útdíjjal és máris jól laktak az elvtársak! Vagy urak!Vagy a rosseb tudja már, hogy mik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.