Frakció híján a Parlament sajtószobájában tartotta meg napirend előtti felszólalását Molnár Csaba független országgyűlési képviselő, a Demokratikus Koalíció politikusa. A pár szerint Orbán Viktor kormánya csak átmeneti, taktikai engedményeket tesz az ellenzéknek a törvényhozás ma kezdődő tavaszi ülésszakában.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
@vukkocska: Hibáztam, elszólás volt! Bánom bűnömet, igazad van! Talán annyira hasonlítanám, hogy a kutyát nem lehet, nem szeretni, de a politikus meg, nem lehet szeretni!:-))
kacsa0707
@vukkocska:Teljesen igazad van egy elkorcsosult elkurcsányt nem szabad egy értelmes élőlényhez mint a kutyához hasonlítani.
Az ebek nevében tiltakozom, hogy a továbbiakban bárminemű az élővilág söpredékét képező politikussal történő kapcsolatba hozását.
Az ebek értelmes élőlények.
kiscserkész
Qrvára egyszerű az egész! Csak ezek a barmok, akiket politikusoknak neveznek hiszik el hogy nem jöttek rá a választok.

1949-óta ugyanazok kormányoznak Csak 1990 óta négyévente cserélgetik magukat hogy azért mindenki tudjon lopni magának. Ezért csupán az a dolguk, egyik négy(nyolc) éven keresztül veszi fel a hitelt, és a másik szidja, csere után meg a másik fizeti vissza a hitelt, és az egyik szidja. De, Közben meg közösen lopnak.
kacsa0707
@vukkocska: Én meg az összes politikusra.
Némó Matróz
Az aki a politikust nem tudja becsületesen nevén nevezni (még akkor is ha utálja) az akkora bunkó, hogy exportálni kellene Uzsty-ilimszkbe, ahol az ottani faipari művek fél évig belőle dolgozhatna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.