Egyetért az Európai Bizottság (EB) szerdai döntésével Andor László EU-biztos, aki méltányosnak nevezte az uniós testület javaslatát.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safranyn
Fogadok egy órán belül érkezik erre egy Selmeczi közlemény
kkalman
Andor nem is nagyon tehet mást, libucici meg azért kapja a fizetését, hogy valami baromságot mondjon.
barew7
Nagyon megható, hogy a magyar adófizetők pénzéből Brüsszelben üdülő "hazánkfia" az EU-s megleckéztetés híve...( Erre a magatartásra van a magyar nyelvben egy nagyon pontosan rámutató főnév, amit most inkább nem írok itt le...)
safranyn
@barew7: ebben teljesen igazad van. Viszont annak is ideje volt, hogy Orbánékat végre szankcionálja valaki - kár hogy ezt is mi szívjuk meg.
kiscserkész
@safranyn: Ne az Orbánékat szankcionálják ezzel hanem minket szívatnak már folyamatosan 2004 óta. Ha Orbánékat akarták volna szívatni, akkor azt mondták volna hogy politikusi szférában egy állás lehet, 100 ezres fizetéssel. Patkány banda az egész unió!
barew7
@safranyn: Az elmúlt 22 év kormányai csupán virtuálisan voltak hatalmon, az irányítás keletről átkerült nyugatra. A módszer politikai diktatúrából pénzügyi-gazdasági diktatúrává alakult. A demokráciának nevezett többpárti álarcba bújtatott egypártiság kijátszva egymás ellen az un. pártok mögé felsorakoztatott tömegeket, elfedte a valódi tevékenységet, az ország totális szétrablását. A forgatókönyv olyan jól sikerült, hogy még most is az emberek többsége abban a tévhitben van, hogy itt egy kormányon, vagy kormányfőn bármi is múlhat..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.